Het interieur is wat ons betreft pas af als het voorzien is van de juiste wanddecoratie. Bij Hedi meubelen zorgen we daarom voor een divers aanbod in verschillende stijlen die toch allemaal mooi bij  onze meubels passen.

Tijdens ons bezoekje aan de beurs Maison & Objet in Oui Oui Paris zijn we weer helemaal geïnspireerd voor toffe decoratie aan de wand en hebben we de nieuwste trends naar Heeswijk-Dinther weten te halen.

Ben jij benieuwd naar de nieuwste trends op het gebied van wand decoratie? Dit blog is er voor je nodige dosis wooninspiratie.

Kies voor een serie van kleine en middelgrote lijstjes.

De trend van dit moment is het grote schilderij vervangen voor een collage van kleintjes. Het geeft een super hip, maar ook luchtig effect en is mooi te combineren met bijvoorbeeld je eigen foto’s.

Bij Hedi hebben we naast een ruime collectie ook een boek waarmee je je eigen afbeeldingen kunt samenstellen. De lijst zijn er ook in diverse kleuren en alle schilderijtjes kunnen in diverse maten geleverd worden. Zo van het hippe Kopenhagen naar jouw huiskamer.

Wand decoratie

Wanddoek panelen van Franse kunstenaars.

De wanddoek panelen afkomstig uit Parijs zijn een perfecte combinatie tussen een schilderij en behang. De doeken hebben een unieke uitstraling en vullen iedere wand direct op. De afbeeldingen op de doeken zijn gemaakt door gerenommeerde kunstenaars afkomstig uit Frankrijk. Bezoek onze sfeervolle winkel voor deze unieke collectie.

De unieke wandpanelen uit India

Uit oude forten en gebouwen uit India komen soms de grootste schatten. Zo ook de wandpanelen die onze winkel sieren. Deze schitterende objecten zijn uniek, ambachtelijk houtsnijwerk en hebben soms al een rijk verleden. De houtsnijwerken zijn niet trendgevoelig, maar blijven een leven lang schitterend.

Dit is slechts een greep van ons unieke aanbod wanddecoratie. De winkel van ruim 5000 m2 zorgt voor oneindig veel inspiratie en een unieke combinatie. Met decoratie van Kopenhagen tot India kunnen we wel stellen dat we items uit alle windstreken samenbrengen.

 

Een inspirerende groet,

Lisa