Chinese Meubels

Bij Hedi Meubelen hebben we een mooi aanbod in Chinese Meubelen. Deze meubels zijn gemaakt van oud hout uit China en zijn vaak authentieke meubels. Deze zijn eenmalig leverbaar en daarom écht uniek.

Chinese meubelen hebben een chique uitstraling en zijn te herkennen aan de mooi afwerking en subtiele greepjes.

De meubelen worden gemaakt van oud grenen hout, dit staat ook bekend als pinewood. Het grenen hout is een zacht houtsoort, hierdoor zijn de meubelen niet heel zwaar en daardoor makkelijk te verplaatsen.

Hoogglans

Vaak worden de Chinese meubelen behandeld met een lak met hoogglans. Hierdoor krijgen de meubelen een glimmend karakter. De combinatie tussen Chinees grenen hout en hoogglans is prachtig en daardoor ook erg populair.

Onze collectie in Chinese meubelen is beperkt, we proberen de pareltjes te vinden en deze in de winkel neer te zetten. We importeren zelf niet uit China, maar we hebben wel veel contacten in Nederland waardoor we wel veel kunnen aankomen. We vinden het erg leuk om op zoek te gaan naar jouw gewenste meubel. Heb je dus een bepaald Chinees meubel dat je zoekt in een bepaalde kleur, laat het ons weten en we gaan op zoek naar jouw droommeubel! Bekijk de Chinese meubels die we op voorraad hebben op deze pagina.

Bezoek onze showroom in Heeswijk-Dinther (in de regio Veghel, Uden) om onze collectie aan Chinese Meubels te bekijken, of neem een kijkje in onze online shop.

Heeft u vragen over de Chinese meubels? Neem contact met ons op via mail of telefoon.