Easy Sofa

Easy sofa is een internationaal opererend bedrijf met passie voor zitmeubelen en uniek design. Dat uit zich niet alleen in het gebruik van enkel de allebeste materialen, maar ook in de eigentijdse ontwerpen. Hun ontwerpers laten zich inspireren door fashion, industrial design en lifestyle. Door dat te combineren met echte kwaliteit, komen zitmeubelen tot stand waar wij gelukkig van worden. Easy Sofa heeft een atelier met eigen ontwerpteam in Nederland, maar het bedrijf heeft internationale allure. Het is dan ook niet vreemd dat hun banken en fauteuils wereldwijd verkocht worden.

Easy sofa bij Hedi

Easy Sofa is een leverancier waar we trots op zijn en graag mee samenwerken. Dat ligt niet alleen aan de eigentijdse modellen die uit hun atelier komen; ze zorgen er ook voor dat hun design betaalbaar blijft, ook voor de wat kleinere budgetten. Hun banken hebben een luxe uitstraling, zijn van een goede kwaliteit en hebben nog steeds een fijn prijsje. Dit maakt Easy Sofa toegankelijk voor iedereen die een fraaie bank in huis wil hebben om zo de zithoek mooi én comfortabel  te maken. Wil jij je ook laten informeren over de mogelijkheden? Wil je de modellen die we hebben in het echt bekijken of graag even ‘proefzitten’? Bezoek dan onze ruime showroom en laat je verrassen.

Hedi meubelen

Ben jij liefhebber van landelijk wonen en originele meubelen? Laat je dan inspireren door onze verrassende winkel met unieke meubelen. Naast onze mooie, tijdloze en toch trendy banken en fauteuils vind je bij ons ook schitterende houten kasten, tafels en dressoirs. Hierdoor bieden we bij Hedi het complete aanbod en kun je je optimaal laten inspireren. Hedi meubelen is een kleinschalig familiebedrijf met aandacht voor iedere klant. Doordat we onze klanten graag persoonlijk kennen, maar ook de inkoop en styling zelf verzorgen, weten we zeker dat we iedereen van een goed advies kunnen voorzien. Wij denken graag mee en helpen je persoonlijk. Wil je alvast wat vragen? Neem gerust even contact met ons op; wij helpen je graag!