Industriële meubelen

Pure natuurlijke materialen in combinatie met stoere industriële kenmerken. Onze collectie is gemaakt van oude, stoere balken met een heel rustieke uitstraling en een RVS of stalen onderstel. Deze industriële meubelen worden geheel op maat gemaakt, waarbij u zelf de materialen, behandeling of afmeting kunt bepalen. Dit maatwerk is bovendien zonder meerprijs. In overleg wordt dus alles naar wens samengesteld.

Industriële stoelen

De Industriële inrichting is al een tijd populair en deze blijft in ontwikkeling. De industriële stoelen blijven zeer populair, vaak worden deze gekenmerkt door metalen frames in combinatie met een lederen of micro lederen zitting. Onze favoriete stoelen met een industrieel karakter zijn:

 

Bij Hedi Meubelen hebben we ook zeer mooie industriële tafels. Deze zijn er in veel vormen en maten en ze zijn ook op maat leverbaar. De industriële tafels worden gekenmerkt door metalen onderstellen, waarbij vooral de gietijzeren poten een écht industrieel karakter geven aan de tafel. Prachtige voorbeelden hiervan zijn

 

Naast de stoelen en tafels hebben we ook een prachtige collectie uit India, deze collectie heet de mundra collectie. Super mooi geroest staal in combinatie met oud hout. In de collectie hebben we dressoirs, tv dressoirs, commodes en kasten.

Klik hier om de mundra collectie te bekijken.

dressior mundra 001

Industriele meubelen op maat

Het is ook mogelijk om van oud hout meubelen te laten maken in industriële stijl, hiervoor schakelen we onze vakmensen in Colombia in. Deze maken permanent voor Hedi industriële meubels. Een prachtig voorbeeld hiervan is de Diego collectie. Oud hout in combinatie met staal.

 

Kortom, Bij Hedi bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar industriële meubelen. Naast stoelen en tafels hebben we ook een mooie collectie aan kasten, dressoirs en tv dressoirs en is het ook mogelijk om zelf een tekening te maken van uw gewenste industriële meubelen en deze te laten maken door vakmensen in Colombia. Wenst u persoonlijk advies, aarzel niet ons te contacteren, zodat we samen uw perfecte industriële inrichting kunnen maken.

Interieur op maat

Altijd al meubelen geheel naar wens willen ontwerpen? Wij maken dit bijvoorbeeld mogelijk via tafels op maat. Hier kunt u naar wens uw tafel ontwerpen. Benieuwd wat wij nog meer naar wens kunnen samenstellen? Of wilt u gewoon een afspraak maken voor een bezoekje in de showroom? Neem daarvoor direct contact op met Hedi Meubelen. Wij helpen u graag verder met de samenstelling van uw industriële interieur op maat!