Bij Hedi Meubelen willen we dat klanten zich thuis voelen. We zijn een echt familiebedrijf en willen dit familiegevoel ook graag overbrengen naar onze klanten. Evert en Sjanet Heerkens zijn in 1982 gestart met Hedi Meubelen, vandaag de dag werken de kinderen Lisa, Jules en Dries ook mee in de winkel.

In onze sfeervolle woonwinkel is iedereen vrij om een rondje te maken voor wooninspiratie, we hebben een oppervlak van 5000 m², dus er is genoeg te aanschouwen! We vinden het daarnaast ook fantastisch om u te mogen helpen, dus vraag gerust om ons advies.

We zetten graag extra stappen om u te adviseren op weg naar uw droominrichting. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en kunnen u vrijblijvend advies geven over maatvoeringen, opstellingen en kleurcombinaties. We bieden ook de mogelijkheid om bij u thuis langs te gaan!

Bij Hedi Meubelen zijn we ons steeds meer gaan specialiseren in het geven van interieuradvies aan huis. We luisteren naar uw wensen en gaan dan samen kijken hoe we de wensen kunnen omzetten in het perfecte interieur. Wij hebben een groot aanbod aan meubelen in verschillende stijlen en we zijn gespecialiseerd in maatwerk. Hierdoor kunnen we iedereen helpen met het vinden van de perfecte wooninrichting.

Kom eens langs voor een kop koffie en wooninspiratie in onze showroom in Heeswijk-Dinther en hopelijk kunnen we u een stap verder helpen!