Het Anker

Nederlandse stijl met internationale allure: dat is de life quote van meubelfabriek Het Anker en dit klopt wat ons betreft helemaal. Het is een schot in de roos. Met een eigen designteam en een eigen meubelfabriek waar de leerbewerking ook in eigen beheer plaatsvindt, is Het Anker een schitterende leverancier waar wij al jaren graag mee samenwerken. Kwaliteit staat bij hen op de eerste plaats en de modellen blijven ons verrassen. Kortom: Het Anker staat voor kwaliteit, design en betaalbaarheid. Precies wat wij ook belangrijk vinden voor een goed zitmeubel!

Zitmeubelen van Het Anker

Bij Het Anker worden alle zitmeubelen in het eigen atelier ontworpen. De collectie omvat verschillende stijlen, maar er zijn een paar kenmerken waaraan je een Anker-meubel altijd kunt herkennen: het is comfortabel, betaalbaar en van de allerhoogste kwaliteit. Ze blijven bij Het Anker altijd de laatste trends op het gebied van stijl, kleurstellingen en materiaalkeuze in de gaten houden, zodat hun collecties niet alleen duurzaam, maar ook altijd actueel zijn.

Specialist in leer

Leer is een van de oudste gerecyclede producten ter wereld en geeft een eigen uitstraling aan een zitmeubel. Elk verwerkt leerstuk is namelijk uniek  Het leer van Het Anker komt uitsluitend van gerenommeerde Italiaanse looierijen. Kwaliteit verloochent zich niet. Dat zie, ruik en voel je aan de schitterende collectie leren meubelen die uit de fabriek van Het Anker komen!

Naast leer gebruiken ze bij Het Anker ook andere stoffen voor hun banken, stoelen en fauteuils; je hebt dus volop keuze in zowel materialen als kleuren.

Onze samenwerking

Onze samenwerking  met Het Anker is er één die wij al jarenlang koesteren. We zijn er trots op hun schitterende collecties in onze showroom te presenteren en verkopen een artikel dan ook met het volste vertrouwen. We weten namelijk zeker dat de klant een mooie kwaliteit en tijdloos design koopt. Bij Hedi meubelen vind je een ruime collectie en helpen we je graag aan een persoonlijk advies voor het perfect zitmeubel.

Shop Het Anker bij Hedi meubelen

Bij Hedi meubelen in Heeswijk-DInther wordt je verrast door een ruime collectie meubelen in een unieke sfeer. De combinatie van hoogwaardige zitmeubelen en onze schitterende houten collectie zorgt voor een warm en uniek geheel. We vinden persoonlijke aandacht voor iedere klant belangrijk en hebben service hoog in het vaandel staan. Bezoek onze showroom en laat je inspireren. Heb je vragen of wil je nu alvast persoonlijk advies? Neem dat gerust even contact met ons op; wij helpen je graag!