Ontdek onze unieke collectie landelijke meubels van oud hout

Ben je op zoek naar wat extra charme voor jouw huis? Bij Hedi Meubelen ben je aan het juiste adres! We hebben een bijzondere collectie landelijke meubels van oud hout die jouw interieur naar een hoger niveau tillen.

Handgemaakt en op maat

Bij Hedi Meubelen geloven we in vakmanschap en maatwerk; dit is al jaren ons motto. Onze landelijke meubels van oud hout worden met zorg en aandacht met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden. We koesteren het persoonlijke contact dat we onderhouden met onze producenten. Veel van onze meubels komen van meubelmakers in landen als India en Colombia, waar vaak nog traditionele technieken worden gebruikt om prachtige stukken te creëren. Bovendien bieden we maatwerk aan, zodat jouw droommeubel perfect past bij jouw interieur en wensen.

tafels van oud hout
Bank Simon

Duurzaamheid in het DNA

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid. Het oude hout dat gebruikt wordt voor onze landelijke meubels is meestal afkomstig van oude gebouwen die worden gesloopt. Denk hierbij aan oude vloeren, deurstijlen en spanten. Door dit hout te hergebruiken, geven we het een tweede leven en dragen we bij aan het verminderen van de vraag naar nieuw hout en de impact op onze bossen. Dit maakt onze meubels niet alleen uniek, maar ook milieuvriendelijk.

Uniek en vol karakter

Wat onze met oud hout gemaakt landelijke meubels zo bijzonder maakt, is hun unieke karakter. Elk stuk dat onze werkplaats verlaat, vertelt een verhaal. Doordat we werken met natuurlijke materialen en traditionele ambachtelijke technieken, zijn geen twee stukken precies hetzelfde. Kleine imperfecties en variaties in het hout maken elk meubelstuk uniek en voegen een charmante uitstraling toe aan jouw interieur.

Passend in elke stijl

Of je nu een liefhebber bent van een landelijk, modern, industrieel of eclectisch interieur, onze landelijke meubels van oud hout passen perfect bij elke stijl. De warme, natuurlijke uitstraling van het hout voegt een vleugje rustieke elegantie toe aan elke ruimte. Mix en match met andere meubelstukken en accessoires om jouw eigen unieke stijl te creëren. In onze showroom kun je alvast inspiratie opdoen; de accessoires, zitmeubels en lampen die je daar vindt passen perfect bij de ambachtelijk gemaakte houten meubels.

Bezoek onze showroom of neem contact op

Ben je klaar om jouw huis een upgrade te geven met onze prachtige landelijke meubels van oud hout? Kom dan langs bij onze ruime, sfeervolle showroom in Heeswijk-Dinther om onze collectie in het echt te bewonderen. Ook voor interieuradvies kun je bij ons terecht. Natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak. Dat kan eventueel ook buiten de reguliere openingstijden!

industriële eettafel