Landelijk Chic & Luxury living is hoe Olav zijn eigen collectie omschrijft en daar kunnen wij ons wel in vinden. Olav living is gespecialiseerd in hoogwaardige zitmeubelen met een luxe uitstraling. Met jarenlange ervaring is Olav living een heuse specialist en staat dit merk garant voor een mooie kwaliteit.

 

Olav home heeft naast een rijke kwaliteit ook een ruime collectie aan prachtige stoffen. De term Luxury Living doet dit werk dan ook met vlag en wimpel eer aan. Kiest u voor een spannende geweven glans, een stoere afwerking of een spannende print, in de collectie van Olav home voor ieder interieur een passende stof.

 

Naast dat Olav home luxe uitstraalt past ook de term Landelijk Chic absoluut bij dit merk. De landelijke look sluit mooi aan bij onze houten meubelen en is dan ook een stijl waar wij met trots voor staan. Een elegante bank van Olav in combinatie met een stoere Hedi salontafel zorgt voor een prachtige landelijke look met chique touch.

 

Bij Hedi meubelen hebben we een ruime collectie zitmeubelen van Olav gepresenteerd. We geven een eerlijk en kundig advies op maat zodat we een zitmeubel helemaal naar wens kunnen maken. Bezoek onze winkel in Heeswijk-Dinther en laat je verrassen door de warmte van een klein familiebedrijf en unieke showroom.