Laat woondromen uitkomen bij Studio Hedi

Naast een inspirerende winkel met de mooiste meubelen biedt Hedi meubelen ook een eigen exclusieve Studio. Hier bieden we de helpende hand in het samenstellen van een kloppend interieur. Van de juiste kleuren tot materialen en het uitwerken van een professionele visualisatie.
Heb jij je moodboard al af of heb je een chaos aan gezellige Pinterest plaatjes? Studio Hedi pakt het samen en zorgt dat het in een kloppend geheel werkelijkheid wordt.

1.

Kom langs voor een kennismakingsgesprek en een gratis eerste advies.

We werken graag op afspraak zodat alle aandacht er voor jullie is. We gaan kijken of jullie stijl aansluit en de wederzijdse klik goed voelt. Een eerste stap naar een droom interieur begint met vragen stellen, luisteren en transparant zijn.

Maak nu vrijblijvend een afspraak voor interieuradvies

2.

Als de stijl van Hedi helemaal past in jullie plaatje en het voelt goed om samen verder te gaan, maken we een unieke creatie. We gaan samen op zoek naar de mooiste materialen en met een professionele 3D-visualisatie wordt jullie droom tastbaar.

3.

In de afrondende fase wordt de bestelling meubelen thuis bezorgd en maken we het plaatje compleet. Hedi meubelen heeft een unieke collectie en biedt een topservice tot het laatste moment.

4.

Met heel veel plezier komen we graag kijken naar het eindresultaat waar we samen aan gewerkt hebben. Niet alleen vinden we een bezoekje aan huis erg gezellig, ook is het mogelijk de styling uit handen te geven. We nemen tijdens het bezoek wand decoratie, vazen, kandelaren en andere accessoires mee zodat ook de puntjes op de i kloppen.

Liever 1 van de 4? Dat kan! Met ons stylingbusje komen we graag aan huis of enkel een 3d visualisatie is mogelijk.

We bieden de service die jullie wensen!

Maak nu vrijblijvend een afspraak voor interieuradvies