Inno Zitmeubelen: Passie, liefde en pure ambacht

Dat is de pakkende én treffende slogan voor het mooie Nederlandse familiebedrijf Inno zitmeubelen. Mensen met passie voor het meubelvak en oog voor details komen samen in het fijne bedrijf. Alle zitmeubelen kunnen op maat worden gemaakt en kwaliteit staat bij hen hoog in het vaandel. Maar niet alleen de kwaliteit is van belang; het oog wil immers ook wat. Een bank of fauteuil van Inno Zitmeubelen gaat dan ook nooit vervelen. Bij Inno zitmeubelen volgen ze graag de laatste trends, ze laten zich er niet door leiden. Je koopt een bank tenslotte niet voor even; het is van belang dat jouw aankoop ook jaren later nog steeds goed in het interieur past.

Made in Holland

Wat Inno zitmeubelen uniek maakt is de dat de productie van hun stoelen en banken voor 100% op Nederlandse bodem plaatsvindt. Zo kunnen ze niet alleen de kwaliteit waarborgen, maar is ook snel schakelen mogelijk. Bij Inno zitmeubelen kun je namelijk een bank volledig op maat  laten maken. Dan hebben we het niet alleen over de maten van je bank of fauteuil, maar ook over het uiterlijk. Kies voor stof, leer of een combinatie daarvan, bepaal zelf de hoogte en het comfort van de zitting en verkrijg op deze manier een uniek zitmeubel dat perfect past bij jouw wensen en jouw interieur.

Inno zitmeubelen bij Hedi

Bij Hedi meubelen zijn we erg blij met de samenwerking die we met Inno hebben opgebouwd. Heb jij als klant specifieke wensen zoals een wat hogere bank, een extra harde zitting of een speciaal op maat gemaakt model, dan is dat allemaal mogelijk. We schakelen snel en kunnen naar ieders wens een bank laten maken.

Hedi meubelen

Bij Hedi meubelen in Heeswijk-Dinther bieden we een ruim assortiment hoogwaardig zitmeubilair aan. We staan garant voor kwaliteit, maar volgen ook graag de laatste trends. Deze combinatie maakt Hedi meubelen uniek: kwaliteitszitmeubelen zorgen samen met onze eigen import houten meubelen voor een unieke woonbeleving. Ben jij liefhebber van een landelijk interieur, laat je dan verrassen inde mooiste showroom van heel Brabant.