De meest unieke meubelen vlakbij Schijndel

Ben je op zoek naar een bijzondere meubelzaak met ambachtelijk gemaakte meubelen in de omgeving van Schijndel? Breng dan eens een bezoekje aan Hedi Meubelen in Heeswijk-Dinther. Daar is de mooiste collectie ambachtelijk gemaakte meubelen in de regio verzameld in een ruime en sfeervolle showroom van maar liefst 5000 m2.

Wij hebben meubels en accessoires voor allerlei woonstijlen, zoals:

  • Industriële meubels
  • Landelijke meubels
  • Koloniale meubels
  • Indiase meubels
  • Chinese meubels
  • Colombiaanse meubels
  • En nog veel meer!

Een bijzondere collectie meubelen

Op slechts 15 minuutjes rijden van Schijndel vind je een wel hele bijzondere collectie meubelen. Struin door de showroom van Hedi Meubelen en ontdek de ambachtelijk gemaakte houten kasten uit Colombia, kleurrijke kastjes en meubelstukken uit India en luxe zitmeubelen van bijzondere producenten uit Nederland. Laat je verrassen door de bijpassende accessoires die vanuit de hele wereld hun weg hebben gevonden naar Hedi Meubelen. Het is te zien dat alles met aandacht en liefde is gemaakt en elk meubelstuk is uniek.

Meubelen gemaakt van oud hout

Veel van onze meubelen zijn gemaakt van gerecycled hout. Het is vaak afkomstig uit oude huizen en minimaal 60 tot soms wel 100 jaar oud. Dat zie je ook terug in de uitstraling van die meubelen: authentiek en karaktervol, en toch van de hoogste kwaliteit. Veelal geproduceerd in kleine fabriekjes of met de hand gemaakt en gedecoreerd: dat maakt onze meubelcollectie uniek.

Duurzame en maatschappelijk verantwoorde meubels

Door het gebruik van oud hout zijn de meubels duurzaam voor het milieu, maar ze zullen ook vele jaren meegaan: kwaliteit hebben wij namelijk altijd hoog in het vaandel staan. Daarnaast zien wij erop toe dat de meubels ook maatschappelijk verantwoord geproduceerd worden, met eerlijke materialen en voor een eerlijke prijs. Regelmatig bezoeken wij onze buitenlandse producenten en we onderhouden al tientallen jaren nauwe contacten. Daardoor weten wij zeker dat er verantwoord wordt ondernomen.

Meubels op maat

Door die nauwe contacten is het voor ons ook mogelijk om u in Schijndel te voorzien van speciaal op maat gemaakte meubels. Maar naast onze partners in het buitenland, werken we ook graag en nauw samen met kleinschalige meubelproducenten in Nederland. Zo is er bijvoorbeeld Jules Woods, waar je van massieve, gerecyclede houten planken een tafel kunt laten maken, maar bijvoorbeeld ook een vensterbank of de treden van je trap. Loop er eens binnen op een vrijdag of een zaterdag en zie wat er in die werkplaats allemaal tot stand komt!

Interieuradvies in Schijndel

Wij hebben ons de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd in interieuradvies. Dat geven wij graag in onze showroom, maar ook een huisbezoek bij u in Schijndel is mogelijk. Samen bekijken we uw wensen en de mogelijkheden van uw woning, zodat we tot een interieuradvies komen dat perfect past bij uw stijl. Natuurlijk worden daarbij ook zaken als kleur- en materiaalgebruik en maatvoering meegenomen. Interessant? Bel direct voor een afspraak!

Shop online of kom langs

Een groot deel van onze collectie staat online en is hier ook te bestellen. Neem ook gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze producten of één van onze services, zoals bijvoorbeeld een op maat gemaakte tafel. Wilt u de meubelen graag eerst in het echt bewonderen? Of wilt meer inspiratie opdoen en bent u benieuwd naar onze showroom? U bent van harte welkom in Heeswijk-Dinther vlakbij Schijndel, om al onze meubels te bekijken en u onder te dompelen in de authentieke ambiance van de winkel. Onze specialisten staan voor u klaar met koffie en advies!