In onze showroom in Heeswijk-Dinther kun je onze unieke collectie bekijken die is uitgestald over maar liefst 5000 m². Struin op een relaxed tempo door de winkel heen en neem een kijkje tussen onze prachtige oud houten kasten uit Colombia, unieke kleurrijke kastjes uit India en onze prachtige luxe zitmeubelen. De showroom staat vol met leuke accessoires, lampen en kleden om uw interieur mee aan te kleden. Kortom, er is voor iedereen wat te vinden bij Hedi Meubelen.

Houten meubels uit Colombia

Wat onze collectie zo bijzonder maakt komt door de zorg en passie die we erin steken. De houten meubels zijn afkomstig uit Colombia. We zijn het enige bedrijf in de Benelux die meubels direct uit Colombia importeert. Deze meubels worden allemaal gevaardigd met oud hergebruikt hout. Het hout is ongeveer 80 tot 100 jaar oud, hierin is ook maatwerk mogelijk. We zijn hier in het jaar 2001 mee gestart en hebben hierdoor een langdurige relatie opgebouwd met de lokale gemeenschap daar. De makers van de meubelen kennen precies onze wensen en hierdoor maken ze prachtige karakteristieke meubelen.

Indiase meubels

Naast onze meubels uit Colombia hebben we ook veel unieke meubelen uit India. Dit zijn antieke meubelen die slechts éénmalig leverbaar zijn. De collectie uit India bestaat met name uit kasten en dressoirs, ze zijn te herkennen aan de vele kleuren en houtsnijwerken in de meubelen.

Tafels: onderstellen & tafelbladen

Binnen onze ruimte hebben we een groot aanbod aan tafels. Zowel uit India en Colombia laten we tafelbladen komen in verschillende vormen; rechthoekig, ovaal en rond. Van iedere vorm zijn er meerdere afmetingen. We hebben meer dan 200 tafelbladen voorradig, hierdoor kun je zelf je eigen blad uitkiezen en dit combineren met een onderstel. Er zijn meer dan 30 onderstellen te kiezen, zo kun je bij Hedi je eigen unieke droomtafel creëren.

Zitmeubelen

Naast houten meubelen hebben we ook een prachtige collectie zitmeubelen. We kiezen met zorg onze banken, stoelen en fauteuils uit. We werken enkel met kwalitatief hoogwaardige producenten, die veel ervaring hebben met het maken van zitmeubelen. We doen ons uiterste best om de juiste modellen te selecteren, die aansluiten bij onze collectie meubelen. We selecteren met zorg de juiste stoffen en leersoorten uit. We geven hier graag meer advies over in onze showroom.
We hopen jullie snel te zien in onze ruime showroom vol met meubelen, accessoires en wooninspiratie. We ontvangen u met open armen en geven u graag advies en meer informatie over onze producten.