HE Design

Je eigen smaak, je eigen meubel. Dat is waar HE Design voor staat. Iedereen is immers anders en daarom zijn de meubelkeuzes ook per persoon verschillend. HE-Design maakt zitmeubelen naar ieders persoonlijke wens. Dat betekent dat je niet alleen met stoffen kunt variëren, maar ook nog iets te zeggen hebt over het zitcomfort. Dat kan helemaal naar jouw wensen aangepast worden. HE Design is een Tilburgs bedrijf met eigen meubelfabriek. Dat is lekker dichtbij Heeswijk-Dinther, waardoor schakelen eenvoudig mogelijk is. Kies je voor een meubel van HE Design, dan ga je voor hadngemaakte kwaliteit met oneindig veel mogelijkheden.

HE design bij Hedi

Bij Hedi Meubelen helkpen we onze klanten graag aan het perfecte zitmeubel. Daarom bieden we ook een ruime collectie fauteuils en eetkamerstoelen van HE design aan. Wij zijn trots op onze samenwerking en erg goed te spreken over de geleverde kwaliteit bij elke bestelling. In vele huiskamers staat inmiddels een HE zitmeubel te pronken dankzij Hedi Meubelen, altijd naar volle tevredenheid van onze klanten. In onze showroom kunnen we de stoelen van HE Design sfeervol presenteren bij onze houten eettafels, maar we kunnen we jou als klant ook goed helpen met veel productkennis. Het zitcomfort, de kleur van de meubels en de gebruikte stoffen zijn naar jouw wensen aan te passen, zodat het echt jouw meubel wordt.

Hedi meubelen

Bij Hedi Meubelen bieden we een ruime mix van trendy en tijdloze producten aan. We vinden het belangrijk dat kwaliteit gewaarborgd wordt, en tegelijkertijd ook betaalbaar blijft. Onze showroom van ruim 5000 m2 is uniek, inspirerend en eigentijds. Bij Hedi Meubelen is het mogelijk artikelen rechtstreeks uit de winkel te kopen waardoor er geen levertijd is, maar ook is het mogelijk om meubels op maat te laten maken, al naar gelang jouw wensen. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop en geven we jou graag een totale woonbeleving mee. Kom dus snel eens langs in Heeswijk-DInther, of neem contact op als je nu al vragen hebt!