Trendy meubels

Ben je op zoek naar een trendy interieur? Bij Hedi hebben we een ruim aanbod en gaan we altijd met de trends in de markt mee.

Trendy bij Hedi

In de interieur wereld veranderen trends continue en is het belangrijk hier direct op in te spelen. Bij Hedi meubelen vind je een ruime collectie trendy meubelen die helemaal met de tijd van nu mee gaat. Niet alleen hebben we een directe import waarbij we onze eigen ontwerpen laten produceren, maar ook vind je bij Hedi meubelen trendy merken zoals By Boo, Zuiver en PTMD. Een combinatie van deze hippe labels en onze eigen touch zorgen voor een trendy geheel.

 

Hoe blijven we de trends volgen

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends duiken we niet alleen het web op waar je oneindig inspiratie op kunt doen, maar bezoeken we ook internationale, toonaangevende beurzen. Hier showen beroemde interieur ontwerpers en de bekende merken hun nieuwste collecties. Omdat we hier als eerste bij zijn kunnen we direct op de nieuwste trends inspelen en klanten altijd van een trendy interieur voorzien.

Niet alleen zorgen we voor de gaafste items in onze winkel, ook laten we ons inspireren om onze eigen ontwerpen zo een extra trendy vleugje te kunnen geven.

Heb je zelf een trendy item gespot wat je graag in een Hedi jasje zou willen zien, dan is ook dat mogelijk! Bij Hedi meubelen hebben we naast een trendy collectie ook de mogelijkheid je eigen wensen en ontwerpen speciaal te laten produceren. Zo weet je zeker dat je meubel origineel is en bij je past.

 

Fijne trendy prijzen

Trendy is niet voor niets afgeleid van het woord trends en zijn dus de items die vaak snel komen en gaan. Ze zijn hip en sluiten aan op de behoefte van nu! Om ook jullie de luxe te geven up to date te blijven met de nieuwste trends zorgen we er voor dat items aantrekkelijk geprijsd zijn.

Dit in combinatie met de rijke kwaliteit, tijdloze meubelen zorgen voor een interieur wat altijd mooi blijft, maar ook met de tijd mee gaat.

 

Bij Hedi meubelen past trendy in ieders interieur

Trends volgen is leuk voor alle leeftijden en passen altijd in ieder interieur! Een trendy item kun je met gevoel voor wonen en advies op maat in ieder huis mixen. Wil jij ook graag advies over de laatste trends en wil je dat een van onze experts mee kijkt hoe we jouw interieur een trendy vleugje kunnen geven? Dan zit je bij Hedi meubelen aan het juiste adres. Bezoek onze winkel in Heeswijk-Dinther, stuur een mailtje of heb direct app contact met ons styling team voor een vrijblijvend advies. Interieur is onze passie dus we kijk graag met je mee!