DS Meubel

Een van onze vaste leveranciers in zitmeubilair is de ambachtelijke meubelfabriek DS Meubel. Zij hebben een eigen meubelfabriek in Beneden-Leeuwen waar de mooie kwaliteitsmeubelen tot stand komen. Doordat hun meubels in Nederland gemaakt worden is er veel mogelijk en kunnen we makkelijk communiceren. De keuze uit stoffen is oneindig en de ontwerpen van DS meubel zijn altijd van deze tijd. De fauteuils, banken en stoelen uit de DS Meubel Chill Line passen in een moderne, maar ook klassieke inrichting.

Chill-line

Chill-line is een exclusieve lijn die is ontwikkeld door de meubelfabrikant DS-meubel. Deze bijzondere meubellijn bestaat uit comfortabele (relax)fauteuils en chill chairs in stoer afgewerkte stoffen of leder. Dit geeft de meubels een unieke en eigen uitstraling die perfect in een hedendaags interieur passen. Bovendien zijn de fauteuils bijzonder comfortabel: functioneel én esthetisch dus!

DS meubel bij Hedi

Bij Hedi Meubelen vindt je de comfortabele en unieke meubels van DS-meubel uit de Chill-Line. Onze collectie stellen we altijd met aandacht samen; daarom is onze collectie niet alleen uitgebreid, maar ook rijk en kwalitatief. We vinden het belangrijk dat we een ruime keus hebben, zodat u een goed beeld krijgt van de vele mogelijkheden die we te bieden hebben. Daarbij verliezen we de kwaliteit nooit uit het oog. Bezoek onze winkel in Heeswijk-Dinther voor inspiratie en persoonlijk advies. Heb je nu al vragen of wil je advies? Neem dan gerust even contact met ons op; wij helpen je graag!