Vind en koop bij Hedi de mooiste originele, oude items uit China, maar ook nieuwe meubelstukken gemaakt van oud hout.

De zitmeubelen van Het Anker worden allemaal in hun eigen atelier ontworpen en zijn comfortabel en van de hoogste kwaliteit. Design voor een betaalbare prijs!

Stijlvolle, exclusieve banken en andere zitmeubelen van hoogwaardige kwaliteit. Klassieke ontwerpen met een hip randje: Dat is Bocx.

Shop bij ons ook de verrassende accessoires van By Boo, een Nederlands merk met een uitstekend gevoel voor trends. Van lamp tot tapijt: hun spulletjes geven jouw interieur een hippe twist!

Bekijk onze collectie ambachtelijk gemaakte, exclusieve Colombiaanse meubelen van gerecycled hardhout. Door ons intensieve contact met de makers kun je jouw meubels helemaal naar wens laten maken.

Bij DS Meubel in Beneden-Leeuwen worden alle kwaliteitsmeubelen ambachtelijk gemaakt. Shop bij ons hun comfortabele relaxfauteuils en originele chill chairs in de mooiste stoffen en ontwerpen.

Eigentijds design in banken, bankstellen en fauteuils voor een betaalbare prijs: dat is waar Easy Sofa voor staat. Goede kwaliteit en een luxe uitstraling is ook voor kleinere budgetten mogelijk!

Haveco maakt al hun stoelen, banken en andere zitmeubels in eigen beheer. Geen massaproductie dus, maar meubels in stof en leder die met aandacht zijn gemaakt.

Laat je stoel, fauteuil of bank helemaal naar wens maken door HE Design uit Tilburg. Kies de juiste stof, bepaal zelf het zitcomfort en haal een uniek kwaliteitsmeubel in huis!

Met originele, unieke en stijlvolle accessoires maak je jouw interieur compleet. Onze accessoires komen uit alle windstreken. Hedi inspireert je met authentieke items en trendy designs.

Bij Hedi Meubelen zijn we verknocht aan India. Daar vinden wij altijd de mooiste meubelen met oude elementen en unieke details. Geen serieproductie, maar authentieke, unieke meubels die ambachtelijk gemaakt zijn!

Passie, liefde en pure ambacht: dat is waar Inno Zitmeubelen voor staat. De banken en fauteuils van Inno kun je volledig op maat laten maken. 100% Nederlandse kwaliteit!

Jules Woods specialiseert zich in oude houten planken als basis voor allerlei meubels en details van jouw interieur. Laat Jules een tafel precies op maat maken of gebruik zijn planken in je vloer of vensterbank.

De trendy zitmeubels van het Udense Maxfurn zijn betaalbaar en kwalitatief perfect in orde. De collectie wisselt regelmatig en de levertijden zijn snel. Dit zijn Hedi’s prijssnoepjes!

De meubelcollecties van Passe-Partout worden met veel gevoel voor stijl, smaak en comfort gemaakt. Een luxe en toch huiselijke uitstraling die perfect past bij elk interieur.

XL Company maakt schitterende stoelen met gevoel voor kwaliteit. De stoelen worden zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Zo kun je kiezen voor ecovriendelijke, gerecyclede stoffen. Laat je inspireren door deze veelzijdige meubelproducent!