Prachtige authentieke meubelen vlakbij Uden

In het mooie Heeswijk-Dinther vind je de riante showroom van Hedi Meubelen, op een kwartiertje rijden van Uden. Via de A50 en een klein stukje N279 ben je er zo! Hier staat een prachtige collectie authentieke en ambachtelijk gemaakte houten meubelen, maar ook bijzondere banken, fauteuils en accessoires maken deel uit van het assortiment. De houten meubels komen uit landen als Colombia, India en Indonesië, maar ook uit Nederland. Zelf produceren wij ook op maat gemaakte items van gerecycled hout. Wees welkom op deze unieke locatie en laat je inspireren door al die verschillende woonstijlen die één ding gemeen hebben: authenticiteit!

Hedi Meubelen passen bij vele woonstijlen, zoals:

  • Industriële meubels
  • Landelijke meubels
  • Koloniale meubels
  • Indiase meubels
  • Chinese meubels
  • Colombiaanse meubels
  • En nog veel meer!

Meubels vlakbij Uden van gerecycled hout

Bij ons vind je heel veel meubels die gemaakt zijn van gerecycled hout. Wij vinden dat oud, gebruikt hout een hele bijzondere uitstraling heeft. Het geeft de meubels stuk voor stuk een uniek karakter, met kleine imperfecties, subtiele kleurverschillen en soms ook een veelheid aan houtsoorten in één meubel. Veel van het hout is afkomstig van vloeren, daken, kozijnen en structuren van oude huizen. Het hout is minimaal 60 tot soms wel 100 jaar oud, terwijl de kwaliteit nog altijd super is. Het gaat dan ook altijd om harde houtsoorten. Een bijkomend, heel belangrijk voordeel is ook dat we op deze manier niet bijdragen aan verdere ontbossing van onze planeet!

Bijzondere meubels voor bijzondere woonstijlen

Je vindt bij Hedi Meubelen de meest unieke meubelen voor verschillende woonstijlen: van koloniale tot Colombiaanse stijl, voor landelijke of industriële interieurs. De meubels die we in het buitenland laten maken stralen stuk voor stuk het karakter uit van het land waar ze vandaan komen. De ambachtslieden die ze vervaardigen zijn opgegroeid tussen de lokale vaklieden; elk meubelstuk heeft dan ook zijn eigen verhaal. Zo worden onze meubels uit India slechts eenmalig gemaakt en in Colombia werken we al meer dan 20 jaar samen met kleine, lokale fabriekjes. Zij kunnen alles voor ons op maat maken.

Daarnaast werken we ook samen met lokale, Nederlandse producenten die meubels maken die perfect aansluiten bij onze visie en stijl. Zo hebben we bijvoorbeeld een mooie collectie zitmeubelen van Het Anker en vind je bij ons het bijzondere en ambachtelijk gemaakte zitmeubilair van DS Meubel.

Meubels op maat, vlakbij Uden

Bij Hedi Meubelen kun je ook terecht voor het op maat laten maken van je houten meubelen of interieurdetails. Zo kun je met de houtproducten van Jules Woods je eigen tafel, traptreden of vloer laten maken. Jules Woods is een shop-in-shop, gevestigd aan de achterkant van onze showroom. Daar kun je op vrijdag en zaterdag vrij naar binnen lopen om een kijkje te nemen en vragen te stellen. Op onze website is het mogelijk om online je eigen tafel op maat te ontwerpen, met hout en staal van Jules Woods!

Neem contact op of kom gezellig langs

Wil je meer weten over onze producten? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Ook is het mogelijk dat we bij u in Uden langskomen voor interieuradvies. En natuurlijk bent u van harte welkom in onze sfeervolle ruime showroom, waar we de koffie klaar hebben staan en jij heerlijk rond kunt struinen, op zoek naar inspiratie. Hedi Meubelen: voor het meest authentieke meubelaanbod in de buurt van Uden!