Voor een klassieke woonstijl, biedt Hedi Meubelen prachtige oplossingen. Hedi Meubelen staat doorgaans bekend om het werken met oud gerecycled hout. Dit blijven we doen, maar we willen ook liefhebbers van klassiek, vintage meubilair van dienst kunnen zijn. Daarom produceren we nieuwe meubels, gemaakt van oud hout, in een klassieke stijl. Zo blijft het kenmerkende hout van Hedi Meubelen zichtbaar in de meubels, maar kunnen we toch een nieuwe woonstijl aanbieden.

Vintage meubelen zijn herkenbaar aan strakke designs, vaak met schuine pootjes en is ook wel bekend als ‘Deens Design’. Vaak wordt gebruik gemaakt van eiken of notenhout, bij Hedi creëren we deze meubelen met een mix van verschillende gerecyclede houtsoorten. Hierin, hebben we hoge tweedeurs kasten, tv dressoirs, dressoirs een eettafels. Doordat we ons eigen hout gebruiken, behouden we het karakter van Hedi Meubelen en breiden we toch ons assortiment uit met een nieuwe woonstijl.

Ook bieden we zitmeubilair aan met een vintage uitstraling, zo hebben we prachtige vintage banken, met velours stof en hebben we een groot aanbod aan fauteuils met vintage karakter. Zo kunnen we uw huis volledig inrichten in een klassieke, vintage woonstijl.

Ook metalen meubelen zijn hiermee goed te combineren. De industriële look is perfect te combineren met een klassieke woonstijl.

Om uw klassieke woonkamer compleet te maken, biedt Hedi ook een groot aanbod vloerkleden. Vloerkleden in alle kleuren en soorten. Vloerkleden mogen niet ontbreken bij een klassieke woonstijl.

Graag nodigen wij u uit in onze showroom voor advies op maat, zodat we samen met vintage meubilair uw ideale woonhuis in te richten in klassieke stijl. We hebben grote aanpassingen gedaan in onze showroom, waar we een hele hoek hebben ingericht in klassieke woonstijl met vintage meubelen.

Hopelijk tot snel.