Authentieke meubelen voor de regio Oss

Welkom bij Hedi Meubelen in Heeswijk-Dinther! Als u op zoek bent naar betaalbare, authentieke, originele en ambachtelijk gemaakte meubelen in de buurt van Oss, neem dan zeker eens een kijkje in onze sfeervolle showroom. Daar komt onze passie voor oud hout en duurzaamheid tot leven in kwaliteitsmeubelen die we zelf importeren uit landen als India, Colombia en China. Eettafels, dressoirs, kasten, bijzettafels en allerlei accessoires uit het buitenland, maar ook mooie en bijzondere zitmeubels zoals banken, fauteuils en eetkamerstoelen uit Nederland: het hoort allemaal tot ons bijzondere assortiment.

Vind bij ons meubels in diverse woonstijlen, zoals:

  • Industriële meubels
  • Landelijke meubels
  • Koloniale meubels
  • Indiase meubels
  • Chinese meubels
  • Colombiaanse meubels
  • En nog veel meer!

Passie voor oud hout

Oud hout vinden we bij Hedi Meubelen prachtig. Het geeft karakter en kleur aan het meubel, er zit geschiedenis in en geeft elk meubelstuk een unieke uitstraling. Het gaat altijd om kwaliteitshout: harde houtsoorten die meestal afkomstig zijn van oude huizen: vloerdelen, kozijnen, deurposten en plafonddelen of delen van de huisstructuur. Vaak is het hout wel 80 tot 100 jaar oud! Bijkomend voordeel is natuurlijk dat er voor onze meubels geen bomen meer gekapt hoeven te worden. Zo helpen we onze planeet gezond te houden!

Maatwerk mogelijk

Onze ambachtelijke producenten in landen als Colombia en India werken met passie en zorg aan de meubels en het is voor hen ook mogelijk om maatwerk te leveren. Daarnaast werken we veel samen met Jules Woods, dat achter onze zaak gevestigd is. Hij is gespecialiseerd in oude planken waarvan hij eettafels maakt, maar ook traptreden, vensterbanken of een nieuwe vloer voor je interieur. Alles kan op maat gemaakt worden en jij kunt ook zelf je planken uit komen kiezen. Op 20 minuten rijden van Oss kun jij je meubelen perfect naar wens op maat laten maken!

Buitenlandse én Nederlandse meubelleveranciers

We hebben nauwe contacten met onze buitenlandse producenten, vaak al gedurende vele jaren. We brengen ze ook regelmatig een bezoekje. Zo kunnen we er ook op toezien dat alles maatschappelijk verantwoord geproduceerd wordt en zien we met eigen ogen met welke projecten ze bezig zijn. Soms wordt er speciaal voor ons een meubellijn ontwikkeld. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Colombiaanse Diego-lijn, met meubels uit een stijlvolle combinatie van gerecycled hout en zwart staal.

Onze Nederlandse partners vergeten we zeker niet te noemen. Zo vindt je bij ons de hoogwaardige stoelen en bankstellen van Haveco in zowel leer als stof, maar ook de trendy accessoires van By Boo, die direct uit voorraad leverbaar zijn.

Exclusieve en betaalbare meubelen voor Oss en omgeving

Ben je benieuwd geworden naar onze collectie? Stap in die auto en rijdt in 20 minuutjes van Oss naar Heeswijk-Dinther. Je parkeert gratis recht voor de deur op onze ruime parkeerplaats. Dwaal door onze showroom en laat je inspireren en adviseren. Je kunt een groot deel van onze collectie ook hier online bestellen. Wil je interieuradvies aan huis? Ook dat is mogelijk! Wij zijn ons de laatste jaren steeds meer gaan specialiseren in interieuradvies en we maken graag een afspraak met je om langs te komen in Oss. Heb je vragen? Neem gerust even contact op; wij zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!