Originele meubels uit India

De inkoop van onze meubelen stopt niet aan de landsgrenzen en daarmee brengen we internationale allure aan onze collectie. Onze voorliefde voor Azië gaat ver terug en heeft ons o.a. in India gebracht. Hier vinden we altijd de mooiste meubelen met oude elementen en unieke details, variërend van authentieke Indiaanse symbolen tot ambachtelijk houtsnijwerk. De meubelen vertellen allemaal hun eigen rijke verhaal en zijn stuk voor stuk uniek. Dat zorgt er tegelijkertijd voor dat op ook echt op is: van een Indiaas meubel bestaat er geen tweede!

India bij Hedi

Onze India collectie is altijd aan verandering onderhevig. Alle unieke meubelstukken importeren we zelf rechtstreeks uit Jodhpur en we zorgen er altijd voor dat er genoeg voorraad en keus is. Door zelf voor de import en de voorraad te zorgen, kunnen we onze prijzen scherp houden. In onze winkel zorgen we voor eindeloos veel inspiratie, maar we kunnen je daar niet alles tonen. Daarom hebben we ook nog een magazijn met directe voorraad. Staat hier een leuk kastje tussen? Dan heb je de mogelijkheid om deze direct mee te nemen, of te laten brengen door onze eigen bezorgservice.

Hedi meubelen

Bij Hedi meubelen is directe import uit andere culturen niet nieuw; we doen dat al jaren en daarmee zijn we onderscheidend van andere meubelzaken. De collectie blijft altijd scherp in prijs, we hebben voorraad in overvloed en hanteren voor onze Indiase meubels geen levertijden. De unieke tripjes naar het buitenland zijn natuurlijk een feestje voor ons inkoopteam, maar zorgen ook voor een belangrijk onderscheid. We kunnen zo namelijk zelf toezien op arbeidsomstandigheden en kwaliteit.

Ben jij ook benieuwd naar onze parels uit India? Bezoek onze winkel in Heeswijk-Dinther en laat je verrassen door de unieke uitstraling en bijzondere combinaties. Ons team van stylisten staat altijd klaar om persoonlijk advies te geven.