Bij Hedi meubelen vindt u een ruime collectie meubels uit India. Deze importeren wij rechtstreeks en zijn allemaal uit voorraad leverbaar. Een India meubel kun je goed herkennen door de diverse kleuren en het gerecyclede hout. Sommigen hebben zelfs bijzonder houtsnijwerk.

Doordat Hedi meubelen zelf direct importeert uit India zijn de prijzen extra scherp en zien we toe op goede arbeidsomstandigheden. Bij Hedi meubelen vinden we dit erg belangrijk! De lijntjes blijven kort, het liefst gaan we ieder jaar op bezoek bij onze fabriekjes in India.

De India meubels zijn door het kleurgebruik allemaal anders en dus uniek. Dit geeft het meubel extra karakter en zorgt voor een speels interieur. Een verfrest, schrammetje of krasje geven uw meubel karakter en getuigen van een verleden.

Naast de gekleurde, authentieke meubels uit India hebben we ook diverse lijnen met een naturel houtkleur. Deze India meubels zijn onderverdeeld in de Factory, Lion en Mumbai collectie. Deze meubels uit India hebben ook allemaal een eigen uitstraling en bijzondere kenmerken. Hierbij werken we uitsluitend met gerecycled hout en staal.

Meubels uit India zijn altijd direct uit onze winkel verkrijgbaar en evt. mag u ze bij aankoop al zelf meenemen. Houdt er wel rekening mee dat uw meubel naar keus vaak eenmalig is en we er dus niet snel een tweede van kunnen bijbestellen.

Wilt u graag onze India meubels in het echt bekijken? Bezoek dan onze winkel in Heeswijk-Dinther, tussen Veghel en ‘s-Hertogenbosch. Hier hebben we een ruime collectie en kunt u gratis voor de deur parkeren.