Hedi meubelen is de meest sfeervolle woonwinkel in de omgeving van Den Bosch. Van schitterende landelijke boerderijen tot gave nieuwbouwwoningen met een authentieke sfeer of industriële inrichting: De unieke meubels van Hedi Meubelen zijn een aanwinst voor verschillende stijlen. Op slechts 15 km van Den Bosch vind je onze winkel met sfeervolle, ruime showroom, en parkeren is gratis op onze ruime parkeerplaats recht voor de deur. Woon je in Den Bosch en wil je graag originele en duurzame meubelen shoppen in de buurt? Dan is een bezoekje aan onze showroom zeker de moeite waard.

5000 m2 authentieke meubelen vlakbij Den Bosch

Hedi meubelen is 5000 m2 woongenot met een ruim aanbod stoelen, banken, tafels en kasten. Wij hebben een grote passie voor oud hout en dat is te merken aan onze collectie. Veel van onze meubelen komen uit exotische landen als Colombia en India en worden ambachtelijk vervaardigd van gerecycled hout. Het oude hout leeft en geeft karakter aan elk meubelstuk, terwijl het ook van de allerbeste kwaliteit is: het zijn goede, harde houtsoorten. Ook kleinschalige meubelproducenten uit Nederland hebben trouwens hun weg gevonden naar onze showroom. Veel van onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar maar het is ook mogelijk om je meubels op maat te laten maken.

Op maat gemaakte meubels

De meubelstukken en accessoires die je bij ons vindt zijn uniek. Zo worden de meubels die uit India komen slechts eenmalig geproduceerd. Daardoor heb je altijd een bijzonder product in handen. Heb je speciale wensen voor de maten van je tafel of kast? Hedi Meubelen maakt het ook mogelijk om meubelen op maat te bestellen. Wij hebben nauwe banden met onze buitenlandse producenten, maar ook dichter bij huis kunnen we voor maatwerk zorgen. Zo kun je je eigen tafel laten samenstellen bij Jules Woods, een shop-in-shop direct achter onze showroom.

Meubels van bijzondere merken

Bij Hedi meubelen bieden we naast een ruim aanbod eigen import ook toonaangevende merken zitmeubilair met oneindig veel mogelijkheden. Merken als Haveco, Passe-partout en het Anker zijn ruim vertegenwoordigd in onze winkel en wanneer u op bezoek komt, leggen we u graag alles uit over de vele mogelijkheden. Een bank kan bijvoorbeeld in stof staan, maar zou jij liever leer willen dan is dit bijna altijd mogelijk. Wil je interieuradvies aan huis? Ook dat is mogelijk. We komen graag bij u in Den Bosch langs om u te adviseren over de meubels die bij uw interieurwensen passen. We kijken dan ook mee naar kleuren en maatvoering bijvoorbeeld.

Maak een afspraak of kom gewoon langs

Wist je dat het ook mogelijk is om bij Hedi meubelen op afspraak te winkelen? Met een winkelafspraak nemen wij alle tijd voor jou en jouw wensen. Vanuit Den Bosch ben je slechts in 15 tot 20 minuten bij Hedi meubelen en staat er een stylist met jarenlange ervaring voor je klaar. Kom je liever vrijblijvend kijken, dat kan natuurlijk ook! Slenter door onze showroom en laat je inspireren door al het moois. De winkel is op maandag en dinsdag geopend op afspraak en van woensdag t/m zaterdag vrij toegankelijk. Naast het ruime aanbod meubelen staat ook de koffie altijd klaar.

Ben jij in Den Bosch komen wonen? Ga je verhuize of, verbouwen, of ben je gewoon klaar voor een nieuwe inrichting? Vergeet een bezoekje aan Hedi meubelen dan zeker niet. Bij ons vind je bijzondere en ambachtelijke meubelen voor een eerlijke prijs! Hedi Meubelen: het meest unieke aanbod in de omgeving van Den Bosch.