XL company

Een schitterende stoelencollectie met oneindig veel mogelijkheden en gevoel voor kwaliteit vormen de collectie van XL company. De productie is binnen Europa en hiermee maakt XL  een duurzame keus. Naast dat het transport per vrachtwagen gaat staat het verminderen van CO2 uitstoot centraal in het productie proces. Het gaat zelfs zo ver dat het mogelijk is een stoel van XL company te bestellen met gerecyclede stoffen. XL company werkt met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gerecyclede ‘Eco Friendly’ stoffen uit de ‘Fabraa’ collectie. Zo kun je bij ons kiezen uit stoffen van gerecyclede plastic PET-flessen, postindustrieel katoenafval, 100% gerecycled polypropyleen en gerecycled consumenten wol. Deze stoffen worden geproduceerd met uiterste zorgvuldigheid en zorgen in tegenstelling tot de traditionele productie processen voor minder CO2 uitstoot, water en energie besparing.

XL company bij Hedi

Bij Hedi meubelen hebben we een ruime keus in stoelen van XL. De modellen worden zorgvuldig samengesteld en passen perfect bij onze stoere houten eettafels. Een combinatie van XL  stoelen en een stoere Hedi eettafel zorgt voor een unieke en schitterende samenstelling. Laat je inspireren door onze ruime winkel en graag geven we iedere klant een persoonlijk advies.

 

Hedi meubelen

Bij Hedi meubelen bieden we een inspirerende collectie en unieke samenstelling op het gebied van landelijk wonen. De winkel is ruim 5000 m2 groot en naast dat we de klanten graag van totale wooninspiratie voorzien vinden we ook persoonlijke aandacht belangrijk. Iedere klant wordt eerlijk geholpen en met onze unieke service zorgen we voor een fijne shop beleving.