Maxfurn meubels

Het Udense Maxfurn levert alle meubels snel en heeft verschillende collecties die regelmatig wisselen.  Al sinds 1986 is deze meubelproducent actief en ontwikkelen zij meubelen voor de hele Europese markt. Door continue de trends te volgen en actief te blijven zijn de collecties up-to-dat en helemaal van deze tijd. Maxfurn heeft een eigen fabriek binnen Europa en heeft daarmee de productie volledig in eigen beheer, zo blijven de prijzen extra aantrekkelijk.

Maxfurn bij Hedi

Bij Hedi meubelen bieden we een ruime collectie zitmeubilair aan van Maxfurn, dit zijn onze prijssnoepjes. Zoek je een leuke stoel met aantrekkelijke prijs in een eigentijds jasje, dan is de kans groot dat je op Maxfurn uitkomt. De stoelen en banken staan schitterend aan onze houten eettafels en passen daarmee perfect in een Hedi interieur.

De samenwerking tussen Maxfurn en Hedi kent een lange geschiedenis met gelukkig enkel positieve ervaringen. De prijs-kwaliteitsverhouding is perfect, de prijzen blijven fijn en door de laatste trends te volgen, zorgt Mafurn voor een mooi product. Heb je een leuke stoel van Maxfurn op het oog? Bezoek onze showroom en laat je adviseren door één van onze verkoopspecialisten.

Hedi meubelen

Bij Hedi Meubelen bieden we een totale woonbeleving met eindeloos veel inspiratie. Bij ons staan persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel, we geven de klanten graag een warm gevoel en altijd een eerlijk advies. In onze eigen werkplaats is veel mogelijk is en we hebben een eigen bezorgservice, waardoor we voor een totale en fijne shopbeleving kunnen zorgen. Bezoek onze ruime winkel in Heeswijk-Dinther en laat je inspireren!