Hedi Meubelen in Heeswijk-Dinther: één van de origineelste meubelzaken in de regio Oss-Uden-Veghel-Schijndel-Den Bosch met een grote passie voor oud hout. Bij ons vind je authentieke meubelen van gerecycled hout uit exotische landen als Colombia, India, China en Indonesië, maar ook een groot aanbod aan kwaliteitszitmeubelen. Style je interieur met de karaktervolle accessoires uit onze collectie en completeer je inrichting met een prachtige comfortabele bank of fauteuil. Laat je boomstamtafel op maat maken of vraag om een interieuradvies. Hedi Meubelen: voor exclusieve, betaalbare en duurzame meubels moet je in Heeswijk-Dinther zijn!

In onze woonwinkel vind je meubels en accessoires in verschillende woonstijlen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Landelijke meubels
  • Industriële meubels
  • Trendy meubels
  • Sloophout meubels

Naast de mooiste import meubelen bieden we ook meubels van Nederlandse merken, zoals:

Meubels Oss

Voor Oss en de omliggende plaatsen zoals Heesch, Berghem en Schaijk is Hedi Meubelen uitstekend bereikbaar. Bezoek onze showroom op slechts 15 autominuten via de A50 richting Eindhoven. Afslag Heeswijk-Dinther.

 

Meubels Den Bosch

Vanuit Den Bosch ben je heel gemakkelijk in 15 minuten via de N279 in Heeswijk-Dinther. Stap in de auto en er gaat een wereld voor je open in onze ruime showroom. Maar liefst 5000m2 aan originele landelijke meubels!

Meubels Veghel

Vanuit Veghel ben je zo in Heeswijk-Dinther. Al jaren hebben wij dan ook vele klanten uit Veghel mogen verwelkomen. De meubels zijn snel bezorgd; vaak zelfs dezelfde dag nog!

 

Meubels Schijndel

Woon je in Schijndel en heb je zin om in de buurt een mooie en zeer ruime meubelshowroom te bezoeken? Kom dan eens kijken bij de buren in Heeswijk-Dinther! Bij Hedi Meubelen kijk je je ogen uit.

Meubels Uden

Uden heeft natuurlijk een vrij uitgebreide woonboulevard. Ben je echter op zoek naar originele en unieke meubelen in een landelijke of exotische stijl, stap dan in de auto en rijd in een kwartiertje naar de grote showroom van Hedi Meubelen in Heeswijk-Dinther!