Enjoy life, enjoy your sofa, enjoy Passe Partout.

De slogan van het toonaangevende sofa- en zitmeubelmerk Passe-partout drukt perfect uit waar dit merk voor staat. Met veel gevoel voor stijl, smaak en comfort ontwikkelen ze meubelcollecties waar we bij Hedi meubelen absoluut verliefd op zijn. De luxe en tegelijkertijd huiselijke uitstraling van hun banken zorgen ervoor dat iedereen zich thuis zal voelen in jouw interieur.

Kwaliteit

Een zitmeubel van Passe-partout geeft niet alleen de huiskamer die warme en rijke uitstraling die je zoekt, maar biedt ook nog eens hoogwaardig zitcomfort. Hun eigen Belgische en Nederlandse designers met passie voor interieur zorgen voor verrassende collecties. Bovendien blijven ze voortdurend actief met het ontwikkelen van de perfecte lijn zitmeubels. Al die meubels kun je ook weer mooi met elkaar  combineren. Bij Hedi Meubelen zijn we trots op onze schitterende collectie Passe-partout banken en we vinden het een eer met dit hoogwaardige merk te mogen samenwerken. Want niet alleen zijn de producten schitterend, ook de kwaliteit is perfect en onze samenwerking is altijd prettig. Door de vele mogelijkheden, de unieke kwaliteitsstoffen en uitstekende algehele kwaliteit is dit een merk waar je echt gelukkig van wordt.

Passe Partout banken bij Hedi meubelen

Mag jouw zithoek ook wat meer luxe uitstralen en wil je thuis genieten van hoogwaardig comfort? Kies dan voor een bank of fauteuil van Passe-partout. Bij Hedi Meubelen hebben we een ruime collectie gepresenteerd zodat je niet alleen kunt zien, maar ook ervaren hoe comfortabel die meubels zijn. Onze stylisten en verkopers kunnen je alles vertellen over de materialen en alle mogelijkheden. We denken graag mee en vinden eerlijk advies belangrijk.

Ben je al benieuwd naar onze schitterende collectie? In onze winkel in Heeswijk-Dinther vind je maar liefst 5000 m2 aan wooninspiratie. Naast Passe-partout hebben we nog meer prachtige merken zitmeubilair, maar ook een ruim aanbod houten meubelen. De unieke combinatie zorgt voor een warm geheel en unieke uitstraling.