Een merk van Nederlandse bodem met stijlvolle meubelen en een hoogwaardige kwaliteit: dat is waar het label Bocx voor staat. De modellen komen in hun eigen atelier tot stand en ook de stoffen die gebruikt worden zijn exclusief naar eigen ontwerp. De banken en andere zitmeubelen van Bocx zijn daarmee niet alleen van uitzonderlijke kwaliteit, maar ook superstijlvol en exclusief. De banken van Bocx hebben stuk voor stuk een luxe uitstraling en passen perfect in een hedendaags interieur.

De meubelen van Bocx hebben een klassieke uitstraling met een hip randje. Deze unieke formule zorgt ervoor dat een aankoop niet snel gaat vervelen. Hun zitmeubelen zijn geschikt voor ieder interieur, dus ook als je je inrichting verandert, blijft die Bocx bank een prachtige aanvulling. Bocx is hip voor iedere leeftijd!

Bocx bij Hedi

Bij Hedi meubelen hebben we Bocx al jaren als vaste leverancier. Omdat we hun collectie zo goed kennen, zijn de fauteuils en banken voor ons dan ook door en door bekend. Wij kunnen u dan perfect van persoonlijk advies voorzien. Wij bieden een ruime collectie Bocx fauteuils, banken en eetkamerstoelen; daarnaast is het ook mogelijk om buiten ons vaste meubelassortiment van Bocx te bestellen.

Bezoek onze inspirerende showroom voor een ruime collectie zitmeubelen. Naast Bocx zijn ook andere meubelmerken goed vertegenwoordigd. We zijn trots op deze mooie samenwerking. Dat komt ook doordat wij zeker weten dat we kwaliteit leveren, elke keer dat er een model van Bocx naar de klant toe gaat!

Shop Bocx online of in onze winkel in Heeswijk-Dinther

Onze winkel is inspirerend en uniek voor de liefhebber van landelijk wonen. Met onze eigen import en bijzondere modellen zorgen we voor woonbeleving van niveau. We bieden ook zitmeubilair van Haveco, Passe partout, Het Anker, Kartell en HE design. Alles met de service die je van Hedi gewend bent. Zo helpen we klanten altijd persoonlijk en met aandacht, bezorgen we meubelen zonder kosten thuis en is een aanbetaling niet nodig. Bezoek onze gezellige winkel en laat je verrassen door al het moois.