Haveco

Wil je graag een hoogwaardig lederen zitmeubel met een uitstekende kwaliteit, van Nederlands fabrikaat? Kies dan voor een zitmeubel van Haveco. De meubelen van deze bijzondere fabrikant staan garant voor een duurzame kwaliteit; bovendien heeft Haveco ook een eigen, unieke leer en stof collectie ontwikkeld. Een bank van Haveco herken je dan ook direct door de unieke leersamenstellingen. Bovendien staan ze bij Haveco ook garant voor een goede kwaliteit. Ze blijven zich voortdurend actief ontwikkelen en houden de productie van hun items altijd in eigen beheer; zo kunnen ze die kwaliteit blijven garanderen. Een bank van Haveco is dan ook geen product van massaproductie, maar juist met aandacht tot stand gekomen.

Haveco bij Hedi

De jarenlange samenwerking tussen de onze bedrijven zorgt ervoor dat wij de kwaliteit van hun producten goed kennen en de lijntjes kort zijn. Een vraag wordt vaak direct beantwoord en wij kennen hun bedrijf door en door, en dat geldt ook andersom. We werken samen zodat er een mooie collectie tot stand komt bij ons, die goed is afgestemd op onze houten meubelen.  Op deze manier willen wij je inspireren en adviseren.

De collectie van Haveco is erg uitgebreid en zowel de stoelen als bankstellen vind je bij Hedi in de winkel. We laten hun producten zowel in leer als in stof zien, zodat jij een zo compleet mogelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Regelmatig bezoeken wij de fabriek van Haveco zelf, zodat we elk detail van onze zorgvuldig samengestelde collectie kennen.

Hedi Meubelen

Hedi staat voor een unieke collectie die gekenmerkt wordt door kwaliteit en duurzaamheid. Wij willen niet alleen mooie meubelstukken aanbieden, maar ook een hoge kwaliteit garanderen. Wij hebben voor jou een inspirerende showroom ingericht waar je kunt rekenen op persoonlijke service. Ons kleinschalige familiebedrijf is niet alleen een gezellige winkelbeleving, maar staat ook garant voor advies op maat. We hebben een eigen bezorgservice en bij Hedi hoef je nooit een aanbetaling te doen. Hopelijk mogen we je snel verwelkomen in onze winkel in Heeswijk-Dinther. Heb je nu al vragen over onze producten of onze service? Neem dan gerust even contact op, want wij helpen je graag!