Hip en trendy By Boo

Wil jij graag je interieur stylen volgens de laatste trends en voor fijne prijsjes gave accessoires shoppen? Dan past By Boo helemaal bij jou! Dit Nederlandse merk heeft gevoel voor trends; Hun eigentijdse collectie is dan ook met veel smaak samengesteld. Met eigen productielijnen wereldwijd blijven ook de prijzen van By Boo fijn voor iedereen en kun je met een beperkt budget je interieur een super gave twist geven.

By Boo bij Hedi

Bij Hedi meubelen zijn we vooral groot liefhebber van de leuke accessoires van By Boo. Hun spulletjes halen onze meubelen helemaal op en kunnen aan elk hoekje in je huis een hippe twist geven. By Boo vernieuwt de collectie meubelen en accessoires met grote regelmaat. Bij Hedi kun je erop rekenen dat ook de nieuwste collecties in onze winkel te koop zijn. Om jou optimaal te kunnen inspireren, zorgen we ervoor dat alles in onze showroom leuk en met een vleugje Hedi gestyled wordt.

De collectie van By Boo is direct uit de winkel te shoppen en uit voorraad leverbaar. Zie je een gave lamp, dan halen we hem direct van het plafond en ook een tapijt mag uit de winkel meegenomen worden.

Hedi Meubelen

Bij Hedi Meubelen bieden we een ruime collectie meubelen en accessoires aan. Naast By Boo hebben we ook andere merken in huis. Er is dus een gemêleerde mix van trendy, tijdloos, betaalbaar en exclusief aanwezig in onze showroom. Onze kracht zit hem in de persoonlijke aandacht waarmee iedere klant geholpen wordt en het unieke gevoel voor stijl. Een deel van onze collectie bestaat uit originele en exclusieve ontwerpen die we direct importeren; een ander deel bestaat uit toonaangevende merken. Wil jij unieke wooninspiratie opdoen? Bezoek dan onze schitterende winkel en laat je verrassen.