Modern bij Hedi

Moderne woonstijl is wellicht niet het eerste waar je aan denkt bij de collectie van Hedi meubelen, maar laat je verrassen door onze oneindige mogelijkheden. Moderne meubels en natuurlijke materialen in een landelijk jasje kan een bijzondere combinatie vormen waar bij modern en warmte samen komen. Denk hierbij aan een rijke leren stoel met moderne stalen pootjes of een strak houten blad met RVS poten. Ook zijn er in onze banken en fauteuils oneindig veel mogelijkheden waardoor we ieder zitmeubel een moderne uitstraling kunnen geven.

 

Modern met een vleugje Hedi

Naast de mogelijkheden om een landelijk meubel in een modern jasje te steken kan een origineel Hedi item in een modern interieur ook voor een super gave mix zorgen. Het geeft een moderne woonstijl direct een spannende twist en zorgt voor een ware blikvanger in huis. Modern is dan wat ons betreft ook zo veel meer dan strak en eenvoud. Wij zorgen voor warmte en gezelligheid in een modern interieur!

 

Accessoires

Een modern interieur staat bekend om weinig tierelantijntjes en een opgeruimd geheel. Toch zijn accessoires ook bij een moderne woonstijl onmisbaar! Denk hierbij aan een gave lamp, mooi carpet en passende sierkussens. Hedi meubelen heeft niet alleen een rijke collectie meubels, maar ook de accessoires kunnen een modern interieur extra sfeer geven. De accessoires zijn ook op maat, kleur en stijl leverbaar, soms zijn de mogelijkheden oneindig!

 

Je eigen ontwerp

Naast onze ruime collectie waarbij ook een moderne woonstijl vertegenwoordigd wordt is het mogelijk je eigen ontwerp door onze vakmensen te laten maken. Zo kun je je moderne ontwerp in een warme Hedi stijl helemaal naar eigen wens laten maken. Niet alleen weet je dan zeker dat je moderne meubel een rijke uitstraling heeft, ook ben je gegarandeerd van een uniek exemplaar. Wij denken graag met u mee en helpen het ontwerp op papier te zetten.

 

Wees welkom bij Hedi

Heb jij een moderne woonstijl in huis en zou je graag met een Hedi item hier een spannende twist aan willen geven dan helpen we je graag. Bezoek onze winkel, stuur een mailtje of heb direct app contact met ons styling team voor advies op maat. Deze originele combinatie zorgt tenslotte voor een stukje vakwerk.

Zou je graag advies willen hoe wij een moderne woonstijl kunnen verzorgen en de oneindige mogelijkheden bekijken ook dan staan we voor je klaar. De opties rijken soms verder dan je aan de voordeur zou denken.