Jules Woods: gerecycled hout als basis

Bij Hedi meubelen zijn we groot liefhebber van oud hout. De gerecyclede materialen zijn niet alleen een duurzame keus, maar hebben ook een geleefde uitstraling en brengen direct karakter. Onze collectie bestaat dan ook voor 100% uit oud hout. Naast onze eigen producten hebben we sinds een jaar ook Jules Woods als shop-in-shop bij Hedi meubelen.

Bezoek hier de website Jules Woods.

Jules Woods

Jules Woods staat net als Hedi Meubelen voor gerecycled hout met een doorleefd karakter. Jules biedt in tegenstelling tot Hedi meubelen geen uitgebreide collectie meubelen, maar is gespecialiseerd in enkel de oude planken. Deze kunnen gebruikt worden als traptreden, vensterbanken, vloeren of eettafels. Jules kan een tafel precies op maat maken. Jij kiest zelf de planken en een vakman als Jules zorgt voor een tafel perfect op maat. Knutsel je liever zelf? Laat je dan verrassen door zijn ruime assortiment in oude planken. Wil je de planken meteen mee nemen of vind je het fijn als Jules de planken naar wens schaaft? Alles is mogelijk.

Jules Woods bij Hedi

Jules Woods is gevestigd aan de achterkant van Hedi Meubelen; via onze winkel bereik je zijn “houtmijntje”. Op vrijdag en zaterdag is het geopend voor vrije inloop en kun je altijd vrijblijvend een kijkje nemen of advies vragen. Onderweg naar Jules zijn werkplaats zul je al verrast worden door een gave tafel van Jules Woods; wij zijn namelijk ook liefhebber van zijn vakmanschap dat we dan ook met gepaste trots presenteren in onze showroom.

Bezoek Hedi en Jules Woods

Combineer jij je bezoekje aan Hedi Meubelen het liefst met Jules Woods? Maak dan de perfecte combinatie en laat je verrassen door 2 in 1. Op Laag beugt 1a in Heeswijk-Dinther kunnen we de liefhebber van oud hout verrassen met een ruime collectie en vele unieke modellen meubelen. Advies is altijd vrijblijvend en alles is direct uit voorraad leverbaar.