Colombiaanse meubels

Bent u op zoek naar een bijzonder en uniek meubel met karakter? Dan zijn onze Colombia meubels zeker iets voor u!

Onze Colombiaanse meubels zijn allemaal gemaakt van gerecycled hardhout en bestaan hierdoor uit verschillende houtsoorten. Hoofdzakelijk wordt er ceder, eiken en amarillo-hout in gebruikt. De houtsoorten worden goed bij elkaar gezocht en met een kleur beits kunnen we het meubel tot een egaal geheel brengen.

Onze meubelen uit Colombia zijn allemaal naar eigen ontwerp en hebben een unieke, eigenzinnige uitstraling. Heeft u zelf een ontwerp wat u graag op maat en naar wens wilt laten maken dan staan onze meubelmakers in Colombia voor u klaar! Van bijzondere wandmeubels tot extreem dikke tafelbladen, de meubelmakers uit Colombia staan nergens van te kijken.

Om de kwaliteit en arbeidsomstandigheden in Colombia te waarborgen gaan we graag zelf met regelmaat op bezoek bij de meubelfabriekjes. We zien de kleine ambachtelijke meubelfabriekjes waar met liefde en passie uw meubel tot stand komt.

Meubelen uit Colombia zijn van een stevige en massieve kwaliteit. Het meubel is van een exclusieve hoge kwaliteit en gaat hierdoor een leven lang mee. De Colombiaanse meubels zijn allemaal op een eigen manier uniek. Een deukje, kras of nerf getuigd van een rijk verleden en geeft het meubel extra karakter.

Meubels uit Colombia zijn enkel gemaakt van gerecycled hout en komen op een eerlijke manier tot stand. U kunt met trots en een goed gevoel genieten van een schitterende eye-catcher in huis. Kom ze bekijken in onze grote showroom In Heeswijk-Dinther. De koffie staat voor u klaar!