Authentieke meubels

Bij Hedi Meubelen in Heeswijk-Dinther vindt u een groot aanbod authentieke meubels die met liefde en aandacht geproduceerd zijn. In ambachtelijke kleinschalige meubelfabriekjes komen de meubelen tot stand. Deze worden rechtstreeks door ons geïmporteerd en de kunt u in onze ruime showroom, nabij Den Bosch en Eindhoven, komen bekijken. Doordat we direct betrokken zijn bij deze fabriekjes wordt er goed toegezien op kwaliteit en arbeidsomstandigheden en kunnen we ook voor scherpe prijzen!

Onze authentieke meubels zijn allemaal bijzonder en uniek op een eigen manier. Een krasje, blokje of nerf getuigd van leven en kracht. Dit siert het meubel en geeft een authentiek karakter.

Onze authentieke collectie is hoofdzakelijk afkomstig uit Colombia, India en Indonesië. Omdat de meubels allemaal anders en uniek zijn kunnen we een meubel niet nog even nabestellen. Houdt er dus rekening mee dat op ook echt op is. Maar dat maakt uw meubel dan ook écht authentiek en uniek.

Wilt u liever een authentiek meubel helemaal naar eigen wens en maat laten maken, dan is dat mogelijk bij onze lijn uit Colombia. Met een eigen ontwerp maken onze meubelmakers in kleinschalige fabriekjes een meubel helemaal naar uw wens.

Bent u benieuwd naar onze collectie en wilt u graag advies over de mogelijkheden, bezoek dan onze winkel in Heeswijk-Dinther. Hier hebben we 5000 m2 showroom met een ruime keus uit landelijke, authentieke meubelen. Deze worden extra mooi aangekleed met bijzondere woonaccessoires, sfeervolle verlichting en fijn zitmeubilair.

Onze authentieke meubels zijn op voorraad en dus direct leverbaar. Onze bezorgservice brengt uw meubel naar wens ook graag thuis.