Bij Hedi meubelen zijn we ijzersterk in het aanbod van oud houten eettafels. Niet alleen zorgen we voor een schitterend en uniek aanbod, ook zijn we flexibel in de mogelijkheden.

Hoe werkt dat dan?

Bij Hedi hebben we een ruime collectie eettafels waar wij in geloven dat ze schitterend op elkaar afgestemd zijn, maar daarnaast de mogelijkheid om dat als klant zelf te creëren. De losse bladen staan verticaal, als een soort van boeken in een rek en de poten staan ernaast. Jij kiest wat je wilt en wij zorgen dat het een mooie eettafel wordt met een kloppend geheel.

Wil je de tafel een beetje donkerder of een stukje korter dan zorgen we daar voor. Onze mogelijkheden gaan verder waar andere winkel stoppen. Dit komt door onze eigen werkplaats en de directe import waardoor we snel schakelen met de meubelmakers.

 

Waar komt het hout vandaan?

Bij Hedi vinden we duurzaam en recycling een belangrijk onderdeel van het tot stand komen van een meubel. Niet alleen vinden we de geleefde planken super gaaf, ook doen we graag een maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De planken komen vaak uit oude gebouwen, ze worden goed geselecteerd en vervolgens lang gedroogd. Wanneer we vertrouwen dat ze niet meer gaan werken wordt er een eettafel van gemaakt.

 

Jouw ideale tafel

Ben jij ook benieuwd hoe het zou zijn om je ideale tafel samen te stellen en deze tot een meubel te zien? Met onze online tool krijg je al een mooi voorproefje van een schitterend meubel helemaal naar jouw wens.

Stel je eigen tafel samen Stel je eigen tafel samen