Hello interierlovers,

Een nieuw seizoen heeft Heeswijk-Dinther bereikt en hoewel het voelt alsof de zomer dit jaar gepikt is van ons hebben we stiekem weer volop zin in. Niet iedereen zal dit met me eens zijn, maar de herfst is en blijft mijn lievelings seizoen.Niet alleen ben ik dol op de lange avonden, warme gerechten en de gezelligheid, maar ook het interieur bereikt in de herfst een hoogtepunt. Het binnen extra gezellig maken, kaarsen in slaan en een heerlijke herfstgeur in je Lampe Berger maken het extra warm en sfeervol. Ook staat de herfst bekend om haar schitterende kleuren, niet alleen buiten aan de bomen, maar ook binnen laten we dit graag terug komen. In dit sfeervolle herfstblog een paar leuke tips om een gezellige sfeer in huis te creëeren.

 

Kussentjes in herfstkleuren

Een eenvoudige, maar krachtige manier is werken met wat kleurrijke accessoirs in huis. Zelf ben ik groot fan van kussentjes, en met de leuke prijsjes van Hedi is het te overzien voor ieder seizoen een ander setje aan te schaffen. Kies voor een goede basic bank en zorg dat de kussens met het seizoen meewaaien. De herfst zou dan bij uitstek het seizoen zijn voor warme kleuren zoals okergeel, oranje, groen en bruin. Evt. kan het extra leuk zijn dit in met een pot, vaas of schaal een extra accent te geven.

www.hedimeubelen.nl www.hedimeubelen.nl

Sprokkel wat in het bos

Het is gratis, het is leuk, het ligt voor het oprapen en het staat ook nog eens super cool! Sprokkel wat mooie takken, denneappels of andere cadeautjes uit het bos en verwerk deze sfeervol in het interieur.

www.hedimeubelen.nl www.hedimeubelen.nl

Kies voor een warme geur in huis

Bij ons dochtebedrijf www.number3.nl hebben we een grote collectie Lampe Berger en heerlijke geuren naar ieders smaak. Kies een lekkere herfst geur en verwerk zonder moeite de warme sfeer nog makkelijker in huis.

www.hedimeubelen.nl

Potten, kandelaren, schalen

De kleuren van de herfst haal je naast de kussentjes ook met andere accessoires eenvoudig en makkelijk in huis. We adviseren graag op maat zodat het zeker goed in jouw interieur past. Een toffe pot in op tafel kan al meteen die extra sfeer toevoegen.

www.hedimeubelen.nl www.hedimeubelen.nl

Knutselen maar

Super leuk met kinderen, maar ook een stukje ontspanning voor jezelf is het knutselen van een leuk herfsthoekje. Denk bijvoorbeeld aan het uitsnijden van een pompoen tot kandelaar of zelf versieren van oude jampotjes. Zo creëer je makkelijk, snel en vooral op een hele leuke manier het perfecte herfsthoekje in huis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb jij ook zo veel zin om de herfst naar binnen te halen? Bezoek onze ruime showroom in Heeswijk-Dinther waar we graag helpen en advies geven voor het perfecte herfstinterieur.

Een warme groet,

Lisa

www.hedimeubelen.nl