Bij Hedi meubelen zijn we niet alleen onderscheidend in de meubels, maar ook onze accessoires zijn uniek en bijzonder. De basis zijn je meubels, maar de juiste accessoires zorgen voor sfeer en gezelligheid. Het hoort bij een eigentijds interieur, maar zegt ook iets over de personen die er wonen. We hebben tenslotte allemaal een bank en tafel nodig, maar waarom kies jij voor dat ene schilderij en waarom is dat schaaltje je dierbaar geworden. De accessoires zijn meer dan enkel decoratie in huis.

Bij Hedi meubelen vinden we het ook een sport om altijd weer de mooiste accessoires te verzamelen en mooi te style in onze winkel. We letten hierbij op originaliteit, kwaliteit, maar ook de prijs, het moet tenslotte wel leuk blijven.

Om je te inspireren voor perfecte accessoires hebben we een mooi selectie gemaakt waarvan ons interieur hartje spontaan sneller gaat kloppen.

 

  1. Black Pottery

De zwarte potten zijn afkomstig uit Colombia en volgens traditioneel gebruik gemaakt. De potten staan super sfeervol, maar zijn ook perfect in gebruik. Je kunt ze op het fornuis, in de oven of magnetron plaatsen en gaan generaties lang mee.

 

black pottery black pottery

 

2. Veren en pluimen

Bloemen en planten functioneren al generaties lang als sfeervolle decoratie, maar de laatste jaren maken veren en pluimen ook hun opmars. Geef je boeket een leuk extra of vul de vaas gezellig op en geniet van de warmte, kleuren en sfeer van veertjes en pluimen.

veren en pluimen veren en pluimen

 

3. Houten paarden

Een paardenliefhebber hoef je niet te zijn om te zien dat deze bijzondere accessoires super gaaf staan! De paarden op een voetje zijn 100% massief hout en afkomstig uit India. Het is een bijzonder ambachtelijk product waar veel liefde in is gestoken en ze zijn allemaal uniek. Bezoek onze winkel om zelf te kijken welke het mooiste in jouw interieur past.

 

Accessoires India Accessoires India

 

4. Een gekleurde vaas

Een standaard vaas is natuurlijk altijd handig, maar waarom niet kiezen voor een kleurtje of bijzondere twist. Wij bij Hedi zijn er dol op! Niet alleen leuk met bloemen of veren, maar ook op zichzelf al super gaaf!

gekleurd glaswerk vazen

5. Wand decoratie

Een huis is pas af als er wat moois aan de wand hangt; een schilderij, een mooie foto of een tof houtsnijwerk uit India. Het zegt zo veel over de mensen die er wonen en het artikel aan de wand heeft vaak een diepere betekenis dan enkel decoratief. Kies je voor kunst, kies je voor een replica van een Hollandse meester of heb je een foto die je dierbaar is. Over smaak valt niet te twisten, maar het een stukje van jouw boodschap in huis.

Ik ben fan van onze houtsnijwerken, ze zijn allemaal origineel, uniek en met ambacht tot stand gekomen. Een mooi houtsnijwerk vormt een schitterend kunstwerk waar je uren naar kan staren en steeds weer wat anders laat zien.

houtsnijwerk

 

Ben jij ook weer helemaal geïnspireerd en zin om de accessoires voor je huis te shoppen? Bezoek onze ruime showroom in Heeswijk-Dinther waar we alles leuk decoreren en je graag helpen om jouw interieur nog fraaier te maken.