Hedi meubelen is bij uitstek de woonwinkel voor liefhebbers van India meubels. Deze vrolijke, kleurrijke en originele collecties passen helemaal in een eigentijds interieur van mensen die niet bang zijn voor een spannende twist en kleuren omarmen.

Op inkoop in India

Ons inkoopteam bestaande uit Evert met Sjanet, of Dries, of Jules, of Lisa, of Cas kopen daar gedeeltelijk op eigen onderbuik gevoel in combinatie met specifieke vragen van de klant én de nieuwste woontrends de gaafste meubels in. Deze bestaan voor een groot deel echt uit oude onderdelen van huizen/meubels/gebouwen en worden opgeknapt zodat het in een hedendaags interieur past en nog een heel mooi tweede leven kan krijgen. Dit ziet er niet alleen super gaaf uit, maar is ook een duurzame keus.

Helaas zijn deze leuke snoep reisjes door Corona even niet mogelijk, maar gelukkig met de technische mogelijkheden anno 2021 zullen de India meubel liefhebbers hier weinig last van hebben. Om jullie toch even een beeld te geven van onze mooie inkoop trips een kleine collectie plaatjes van pré-coronatime.

India tripje

Buiten genieten van de heerlijke keuken, mooie omgeving, adembenemende gebouwen en bijkomen van een heuse cultuurshock gaan we ook te veld voor de mooiste woon items. Dit doen we in de meubelstad Jodhpur, deze stad staat ook bekend als de blauwe stad. Het fijne van zelf naar India reizen is dat de contacten warm blijven, we de kwaliteit van meubels kunnen controleren en toezien op arbeidsomstandigheden. We vinden het van groot belang dat mensen niet uitgebuit worden of te jong zijn. Alleen door zelf naar India toe te blijven gaan houden we hier direct controle op.

We kennen gelukkig onze adresjes en verzamelen daar meubels, accessoires, wanddecoratie en gekke fun items, deze komen uit diverse fabrieken en zijn dus een mixje van wat wij gespot hebben. Doordat het verzamelingen van originele artikelen zijn weet je ook zeker dat een meubel one of a kind is. Dit maakt alles helemaal bijzonder! Eenmaal onze verzameling compleet komen de artikelen per zeecontainer naar Nederland. Hoe veel maanden later wij het in de winkel hebben blijft een beetje gissen, maar een gemiddelde tijd van 6 maanden is normaal.

India inkooptrip

India inkopen

 

Naar jouw interieur

 

Als onze schitterende verzameling uit India eenmaal Heeswijk-Dinther binnen komt staan we met elkaar klaar om de boel uit te pakken, te fotograferen en in de winkel te plaatsen. Dit zijn keer op keer dagen van intensieve arbeid, vreugde en een tikkeltje spannend, want ziet het er nog net zo mooi uit als toen in India? Het blijft een soort van pakjesavond voor grote mensen.

In de winkel mixen we de India meubels in combinatie met onze andere collecties en krijg je een nog beter beeld hoe dit naar je eigen interieur kunt vertalen. Het haalt alles namelijk meteen zoveel op. Een leuk kleurrijk kastje in de hal, op de slaapkamer of in de hoek geeft je interieur meteen een vrolijke twist. We begrijpen wel dat een volledig India interieur voor de gemiddelde Nederland wellicht wat te veel kleur is, maar zo her en der een meubeltje staat wat ons betreft super tof en vrolijk.

 

Mocht je ook een India meubel gespot hebben waar je spontaan verliefd op geworden bent, verspil je tijd dan niet, want alles is origineel. We kunnen een tweede dus niet meer bestellen. De India meubels bezorgen we ook graag in huis en zijn door onze eigen directe import super scherp geprijsd.

 

India meubeltjes