Al wordt de hitte vandaag geblust met een dagje regen, toch is het officieel zomer! 21 juni, wat mij betreft een nationale feestdag, want het begin van de zomer blijft een pretje.

De zomer staat ook voor het echte buitenleven; buiten eten, tv kijken, boekjes lezen en gezellige zomeravondjes met vrienden/familie. En bij een woonwinkel houden we er natuurlijk van om de boel dan meteen fraai aan te kleden. Omdat onze meubels en accessoires van natuurlijke materialen gemaakt zijn verleend zich niet alles voor ‘out in the open’, maar kleden we het graag onder de overkapping leuk aan. We noemen het een Hedi verandaatje!

 

Meubeltjes

Een mooie veranda kan natuurlijk niet zonder mooie meubels, een buitentafel met stoelen staan uiteraard hoog op het lijstje, maar ook andere meubeltjes zoals een kastje, sidetable of dressoir staan buiten super gaaf! Om in een goeie zomervibe te blijven heeft mijn stiekeme voorkeur voor een bijzonder meubel uit een tropisch land, wellicht uit onze unieke India collectie.

Een hedi veranda

 

Potten met planten

Style je veranda ook extra gaaf met een paar tropische planten in leuke potten! Wist je dat wij terracotta aardewerk potten hebben al vanaf 35 euro?! Het staat meteen super stijlvol en een vleugje mediterraans.

Kas hedi

Hedi buiten

De schommelstoel

Om het zomergevoel helemaal perfect te maken is natuurlijk een heerlijke leesstoel onmisbaar! Kies voor een fijn plekje in de schaduw waar jij met je boekje jezelf uren kunt ontspannen. Het zal een ultiem gevoel van genieten geven en het buiten leven nog fijner maken! En mocht je er in de praktijk toch minder vaak zitten dan dat je stiekem zou willen, dan is het ook gewoon een heel mooi meubeltje.

Een hedi veranda

 

Lampjes, lampjes, lampjes!

Je kent het vast wel dat je tijdens een vakantie een terrasje uitzoekt en het vaakst getrokken wordt naar de terrasjes met leuke lampjes! Gekleurde of mooie zacht geel kleden de tuin meteen super sfeervol aan. Het is een kleine moeite, weinig kosten, maar groots effect. Hang wat leuke lampjes in de boom en je tuin ziet er in de avonden direct nog toffer uit.

Hedi veranda

 

Dek de tafel in Mediterraanse sferen

Staat er een etentje, BBQ of avondje kaasplankjes weg werken met vrienden op de planning kies dan ook voor een unieke en zomerse tafel decoratie. Het kan leuk en speels kijken om verschillende (kleuren) glazen op tafel neer te zetten, het lijkt op een soort foutje, maar juist die imperfectie straalt zoveel gezelligheid uit.

Heb je eters, dan kleden bloemen op tafel natuurlijk ook altijd extra mooi aan, een tip is om een oud flesje (bijvoorbeeld van Cola) te vullen met water en een klein bosje bloemen. Ook kan het extra leuk kijken als de waterkannen aangevuld zijn met kruiden zoals munt/gember, het smaakt niet alleen lekker, maar straalt ook uit dat je moeite hebt gedaan voor je gasten. Zorg voor mooie servetten, kaarsjes en uiteraard fijn gezelschap.

Hedi veranda

 

Accessoires

Net als binnen zijn ook buiten de accessoires de kers op de taart. Bij Hedi hebben we de perfecte kussentjes voor buiten, mooie kandelaren en unieke windlichten. Kies voor unieke items en maak het buiten nog gezelliger. Onze accessoires uit India zorgen voor een sfeervolle en “Bohemian achtige” tuin.

 

Heb je ook zoveel zin om het buiten extra gezellig en sfeervol te maken? Bezoek onze unieke showroom in Heeswijk-Dinther waar we je graag advies geven en helpen aan de mooiste artikelen voor buiten.

 

Een zomerse groet,

Lisa