Kun jij ook niet wachten op de zomer, dagjes naar strand, lange zomeravonden en het buiten leven? Helaas laat het weertje nog even op zich wachten, maar gelukkig kunnen we de zomer met subtiele details wel al naar binnen halen. Hiermee bereik je zeker de positieve vibes van de zomer en het geeft een positief gevoel. Daarnaast is het natuurlijk gewoon super leuk om op dit soort druilerige dagen bezig te zijn met je interieur en de boel eens lekker op te fleuren!

Plantjes en bloempjes

Wellicht is de eerste tip ook bij jou on top of mind als het gaat om de zomer naar binnen halen, dan bevestig ik het enkel nog maar eens. Goed idee om het dan ook vandaag nog aan te pakken! Niet alleen zijn planten en bloemen super gezellig en lekker zomers, ook zorgen ze voor zuurstof en harmonie, hier lees je alles over in mijn Feng Shui blog.

Wij pakken het met onze gave potten uit India en deze bananenplant wel erg groots aan, maar een leuke cactus of bosje bloemen doet ook al veel ;-).

haal de zomer naar binnen

 

Werk met lichte kleuren

Lichte kleuren in het interieur kunnen in één klap zorgen voor die frisse en zomerse look. Vervang de donkere kussentjes voor lichte kleurtjes en breng die zwarte potten eens naar zolder om deze te vervangen voor een minder zware kleur. Het hoeven geen grote veranderingen te zijn, maar in het geheel staat het meteen wat zomerser. Zie het als kleding, daarbij dragen we in de winter ook donkere kleuren en in de zomer lichte.

 

Een zithoekje bij het raam

Is het te koud om buiten te zitten denk dan niet in problemen, maar in oplossingen. Maak een gezellig zithoekje bij het raam en geniet van je tuin en het gevoel van buiten zijn.

 

Kleurtjes, kleurtjes, kleurtjes

Als we aan de zomer denken zijn kleuren natuurlijk ook onmisbaar! Het naar binnen halen van kleuren zorgt voor vrolijkheid en energie en precies dat hebben we nodig! Kleuren kun je naar binnen halen door kussentjes, vaasjes, bloemen en tafelboeken. Scann je huis eens en waar mogelijk vervang die grijze toestanden voor wat vrolijkheid!

Interieuradvies

 

Met deze eenvoudige tips breng je direct een zomerse vibe in je interieur en daarmee ook in de dagen, precies wat we nodig hebben! Heb je ook direct zin om aan de slag te gaan? Bezoek vandaag nog onze ruime showroom in Heeswijk-Dinther voor inspiratie, tips en volop winkelplezier.

Een zomerse groet,

Lisa