Voor je het weet blijkt het alweer december en mogen we ons klaar maken voor de nodige pracht en praal in het interieur. Vind jij het leuk om de Kerstboom te zetten en blijf je trouw aan je ballen of vind je het na een paar jaar tijd voor verandering? Pak je flink uit of houdt je het graag simpel? Bij Hedi meubelen kunnen we in deze gezellige maand altijd helemaal los met gave kerst accessoires en de winkel extra sfeervol maken, uiteraard is dan ook nog eens alles te koop. Omdat ik graag ook jullie een handje op weg wil helpen, een leuk blog voor vol met tips om december chic en stijlvol in je interieur te planten.

Wees creabea met je kerstballen

De kerstballen in de kerstboom heb je vast niet zelf verzonnen en doen ze van Rio de Janeiro tot Melbourne en van Tokyo tot Heeswijk-Dinther. Kijk eens rond in je huis of je er niet wat anders mee kunt? Hang bijvoorbeeld een kale tak op in huis en versier deze met kerstballen, leg ze sierlijk op een dienblad of versier je lamp met kerstballen! Helemaal leuk en eens wat anders 🙂

Sterren, sterren, sterren

Simpel, stijlvol en clean zijn sterren in huis. Kies voor verschillende formaten (en materialen) om op de muur te hangen en haal al met weinig de kerst helemaal naar binnen. Bij Hedi meubelen hebben we een leuke collectie verschillende soorten sterren, maar ook leuk is om zelf wat te knutselen, helemaal met kinderen een gezellig activiteit tijdens koude, donkere dagen.

Kies voor groot en weinig

Wil je wel graag wat kerst in huis, maar is te veel pracht en praal niet aan jou besteed kies dan voor wat groters en minder, een mooie krans of rendier aan de muur kan dan al voldoende zijn. Dit geeft zonder dat het kitchie wordt of moeite kost toch kerstsfeer in huis!

Kerstkaarten

Ontvang jij nog kerstkaarten en wat doe je daar dan mee? Een leuk idee is om je kerstkaarten in de vorm van een boom op te hangen en zo een waardig en leuk plekje in je interieur te geven. Met slechts 6 kaartjes is een mini boom al mogelijk, perfect voor bijvoorbeeld op het toilet.

Kies voor kaarsen

Het hele jaar door zijn kaarsen gezellig, maar met de kerst toch extra. Een paar extra kaarsen naar binnen zorgt voor gezelligheid, warmte en een fijne decembersfeer, dat je ze in januari nog gerust kunt laten branden is helemaal fijn!

Heb jij ook weer helemaal zin om de decembermaand naar binnen te halen? Bezoek onze winkel voor nog meer inspiratie, tips en gezelligheid! Wij helpen je daar graag verder aan de perfecte kerstdecoratie.

Groetjes,

Lisa