De een is er dol op, de ander vind het vreselijk, maar hoe dan ook het is hartstikke herfst op het Dintherse platte land. De bladeren kleuren warm, de verwarming mag weer aan en je kunt weer schaamteloos hele dagen aan Netflix besteden, heerlijk toch?! Daarnaast hangen de winkels vol met nieuwe collectie’s en is het in de herfst extra fijn om het binnen gezellig te maken. In dit blog wat leuke tips om de sfeer in huis extra fijn te maken zodat de herfst nog leuker wordt!

  1. Zorg voor een lekkere geur

Hoe fijn is het om thuis te komen in een lekker ruikend huis?! Ik vind het persoonlijk altijd luxe aanvoelen en het binnen zijn extra gezellig maken. Een lekkere geur in het huis verspreiden doen we natuurlijk met Lampe Berger! Hoewel ik dol ben op geurkaarsjes en stokjes werkt er uiteindelijk niets zo goed als een sierlijke geurlamp! Daarnaast heb je meer dan 50 geuren om uit te kiezen, jammerdebammer kunnen we je dat via de laptop nog niet laten ervaren maar kom gerust eens langs in onze winkel voor advies, ruiken en een demonstratie.

2. Vervang de foto’s in je lijstjes

Een kleine moeite, gratis en meteen een verschil! Leuk om eens foto’s/plaatjes/kaarten te wisselen en zo je dagelijkse uitzicht weer te veranderen. Mocht je een letterboard in huis hebben kun je die ook gelijk even meepakken ofcourse.

3. Vervang de kussentjes in de bank

Hoe belangrijk vind jij fijne kussens? Nou ik, gruwelijk belangrijk! Het juiste kussen kan mijn avond toch breken of maken (die momenten dat je continue draait en maar niet goed ligt zijn kakpoepirritantvervelend). Eens in de zoveel tijd je kussens vervangen geeft gelijk het gevoel alsof je een nieuwe zithoek hebt, maar stiekem is het een kleine aanpassing die niet veel hoeft te kosten.

4. Haal wat kleur in huis

Een aantal jaar geleden was sober, clean en grijs hip, maar (gelukkig) omarmen we kleur en printjes weer. Dit zie je niet alleen in mode, maar ook in het interieur. Kussentjes met bloemenprints, planten, kleurrijke bloemen of gewoon een fel groene kast, u kiest maar! Afijn een vrolijke kleur doet niet alleen je interieur, maar ook het brein goed! Bij Hedi meubelen in Heeswijk-Dinther (waar Number 3 aan gekoppeld is) vind je volop kleurrijke meubeltjes en accessoires, super leuk om eens te bezoeken.

5. Pak de muur aan!

Heb jij ook zo’n hoekje wat al lang op je to do listje staat? Een kale muur waar al honderd jaar een schilderij op moet, dat halletje waar wel wat leuks kan hangen, dit tweede kapstok die in hoek ligt te wachten blij dat er nog geen paddestoelen op groeien? Dat ja…. Dit is het moment om het aan te pakken zodat je de hele winter plezier hebt van het puntje op je i.

Op een kale muur kan natuurlijk een mooi schilderij, maar misschien is een paneeltje, doek, klok of mooie foto van een bijzonder moment wel veel leuker!

Wil je nog meer inspiratie, tips en gewoon een gezellige middag op het Brabantse platte land? Bezoek dan Hedi meubelen (de mooiste woonwinkel van Nederland) op Laag beugt 1a in Heeswijk-Dinther.

Groetjes,

Lisa