Haaa interieur lovers,

 

Iedereen die dol is op interieur styling en meubeltjes heeft de trend van India kastjes vast en zeker opgepakt. Kastjes uit India zijn gemaakt van oud hout en kun je herken aan de vrolijke kleurtjes. Een kastje uit India zorgt direct voor een speelse twist in het interieur en vraagt weinig extra’s.

Helemaal bijzonder is dat een meubel uit India altijd uniek is, omdat de kastjes van oud hout zijn worden ze allemaal net een beetje anders. Een meubel naar keus kunnen we dus niet snel nog een tweede keer aankomen. Hierdoor weet je wel zeker dat je buurman niet hetzelfde kastje in de huiskamer heeft staan.

Ben jij ook benieuwd hoe je je India kastje het beste kunt style en aankleden in jouw interieur? Zie hier een blog met inspirerende plaatjes!

 

India kastje

India kastje