Bij Hedi meubelen zien wij de eettafel als het leef item in uw huis, ‘s-morgens de krant lezen, goede gesprekken voeren en dineren met elkaar. Leven gebeurt aan de eettafel!

De eettafels bij Hedi Meubelen zijn gevaardigd van oud hout en zijn volledig op maat te maken. Naast de standaardafmetingen kunnen we in overleg hier vanaf wijken zodat u een tafel helemaal naar wens kan samenstellen.

Hedi Meubelen heeft een ruim aanbod in eettafels van oud hout. We importeren het grootste gedeelte van de tafels zelf. Onze eigen import is afkomstig uit Colombia en India.

Colombiaanse tafels

Onze favoriete combinaties uit Colombia hebben we voor u op een rijtje gezet en zijn hier te bekijken. In Colombia wordt enkel gerecycled oud hout gebruikt voor de productie van de tafels. We werken inmiddels ruim 15 jaar met dezelfde fabrieken in Colombia en hebben hierdoor een sterke band opgebouwd. Het gebruik van hergebruikt hout betekent dat er verschillende typen hout door elkaar worden gebruikt. De tafels die wij hier laten produceren kunnen 8 verschillende soorten hout bevatten. Het oude hout kan krassen, oneffenheden of gaten tonen, dit zijn stille getuigen van een rijk verleden. De bekende soorten hout die verwerkt worden in de meubels zijn eikenhout, eucalyptushout en cederhout. Andere houtsoorten zijn ook typen hardhout die goed met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Indiase tafels

Onze collectie Indiase tafels zijn gemaakt in de streek rondom Jodphur, dé meubelstad van India. Ook hier wordt enkel oud hout gebruikt voor de productie van de tafels. Voor de productie van de tafels uit India wordt veelal Acaciahout en Indiaas teakhout gebruikt. De oud houten tafels uit India zijn over het algemeen voordeliger in de prijs

Mogelijkheden

We hebben een groot aanbod en willen iedereen die gecharmeerd is van onze tafels ook kunnen helpen aan de droomtafel. Hierom kunnen we vandaag alles op maat leveren. Kies een tafelblad van oud hout en combineer het zelf met je favoriete onderstel. Zou je graag een tafel hebben van 350 cm of langer, neem contact met ons op want hier zijn zeker mogelijkheden voor. Ook is het mogelijk om veel tafels als bartafel of als salontafel te laten maken. Kortom ben je op zoek naar het eettafel van oud gerecycled hout. Bij ons ben je op het juiste adres, want er is van alles mogelijk.

Start Online met het maken van jouw droomtafel

Maak nu gebruik van de online tool en start zelf met het samenstellen van jouw droomtafel. Stel je wilt graag een tafelblad met een rechte afwerking in combinatie met een houten A-poot met tussenstang, dan helpt onze online configurator om jouw idee visueel te maken. Je maakt je droomtafel in drie stappen.

  • Stap 1: Kies een vorm blad, waarbij je een keuze maakt tussen rechthoekig, ovaal of rond
  • Stap 2: kies je bladdetails, hier selecteer je de gewenste afmeting, dikte en kleur
  • Stap 3: kies een onderstel, waarbij veel opties geselecteerd kunnen worden in zowel metalen als houten onderstellen. De configurator laat jouw samengestelde tafel zien, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van hoe de tafel er uiteindelijk uit komt te zien.

Klik hier en probeer het zelf.

Wilt u hier wel wat meer over weten of ons ruime assortiment komen bekijken? Bezoek dan eens onze winkel in Heeswijk-Dinther (regio Eindhoven, Den Bosch)