De mooiste authentieke meubels vlakbij Veghel

Welkom bij Hedi Meubelen in Heeswijk-Dinther. In onze showroom vind je een prachtig assortiment aan unieke, ambachtelijk gemaakte meubelen. We importeren meubilair en materiaal vanuit voornamelijk Colombia en India en kunnen veel meubelstukken speciaal voor jou op maat maken. Daarnaast hebben we een bijzondere collectie aan zitmeubelen zoals banken, fauteuils en eetkamerstoelen. Kom kijken en struin heerlijk rond in de 5000m2 grote showroom van Hedi Meubelen, op slechts 10 autominuten van Veghel!

Vind bij ons meubels in diverse woonstijlen, zoals:

  • Industriële meubels
  • Landelijke meubels
  • Koloniale meubels
  • Indiase meubels
  • Chinese meubels
  • Colombiaanse meubels
  • En nog veel meer!

Maatschappelijk verantwoord geproduceerde meubels

Op een steenworp afstand van Veghel staat de showroom van Hedi meubelen, waar je enkel maatschappelijk verantwoord gemaakte meubels en accessoires vindt. Elk product heeft een eigen verhaal waar we je graag over vertellen. Zelf reizen we regelmatig af naar onze leveranciers zodat we erop toe kunnen zien dat het productieproces maatschappelijk verantwoord verloopt. Eerlijke materialen en eerlijke prijzen, dat is waar wij voor staan.

Duurzame meubelen van gerecycled hout

Bij Hedi Meubelen hebben we een grote passie voor hergebruikt oud hout. Niet alleen omdat gebruikt hout zo’n mooie authentieke uitstraling heeft die meubels echt tot leven brengt. Maar zeker ook omdat we geven om onze planeet. Voor onze producten worden geen bomen meer gekapt, want het hout is afkomstig uit voornamelijk oude huizen en is tussen de 80 en 100 jaar oud. Blijkbaar wisten ze vroeger al heel goed wat kwaliteit is, want het gaat altijd om harde houtsoorten die perfect te gebruiken zijn voor het maken van nieuwe meubels. En die kleine oneffenheden, die maken elk meubelstuk uniek!

Op maat gemaakte meubels vlakbij Veghel

Wil je een op maat gemaakte tafel laten maken van bijzonder kwaliteitshout? Vlakbij Veghel kunnen wij voor jou de perfecte tafel op maat maken van sfeervol gerecycled hout met een stalen of houten onderstel. Je kunt op onze website zelf een tafel samenstellen uit verschillende bladen en onderstellen, maar ook verder uitgewerkt maatwerk is mogelijk. Kies voor een bijzondere afwerking, een afwijkende bladdikte of andere persoonlijke details. Overleg met ons, dan kijken we samen hoe we jouw ideale tafel kunnen maken!

Interieuradvies

We komen graag bij je langs in Veghel om te kijken wat voor meubels er passen bij het interieur dat je voor ogen hebt. Interieuradvies is dan ook één van onze specialiteiten. We geven je advies over maten, kleuren, stoffen en opstellingen, zodat jij de perfecte wooninrichting vindt.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over onze producten of als je wel wat advies over je interieur kunt gebruiken. Ook ben je van harte welkom in onze showroom; vanuit Veghel ben je er zo! Op maandag en dinsdag kun je bij ons winkelen op afspraak en de rest van de week, van woensdag tot en met zaterdag kun je tussen 10:00 en 17:30 uur gewoon binnenlopen om eens rond te snuffelen. Hedi Meubelen: voor het meest uniek en authentieke aanbod in de omgeving van Veghel!