Bij Hedi Meubelen treft u een uitgebreide collectie tv dressoirs! Alle TV Dressoirs zijn gemaakt van oud hout. De televisie speelt een centrale rol in de woonkamer en daarom is het zeker van belang om een mooi passend tv dressoir in huis te hebben!

Tv dressoirs hebben een duidelijke transformatie gemaakt afgelopen jaren. Doordat de banken lagere zithoogtes hebben gekregen en de televisies grote zijn geworden zijn de tv dressoirs lager geworden. Tegenwoordig is de gangbare hoogte voor een tv-dressoir 60 cm hoog. Ook in de lengte zien we dat tv dressoirs dressoirs zijn veranderd. Vandaag de dag is er grote vraag aan lange tv dressoirs, beginnend bij 180 cm oplopend tot 260 cm.

Colombiaanse TV-dressoirs

Door de wisselende wensen is het superfijn dat we bij Hedi Meubelen veel op maat kunnen laten maken. Onze tv dressoirs uit Colombia zijn volledig naar eigen wens te maken. Vind u het fijn om een open vak te hebben voor apparatuur, Of heeft u liever alles gesloten voor extra opbergruimte, alles is mogelijk. De TV dressoirs onderscheiden zich op kwaliteit, uitstraling en duurzaamheid. Voor het maken van deze tv-dressoirs wordt enkel oud hout gebruikt. Het hout heeft een rijke historie en is minimaal 70 jaar oud.

Indiase TV-dressoirs

Naast onze tv-dressoirs van oud hout uit Colombia hebben we ook een wisselende collectie aan kleurrijke tv dressoirs uit India. Dit zijn unieke tv-dressoirs die slechts eenmalig leverbaar zijn. Deze Tv-dressoirs geven een kleurrijke boost aan je woonkamer. Doordat deze allemaal uniek zijn is hier geen maatwerk mee mogelijk.

Overige Tv-dressoirs

Naast onze collectie aan tv dressoirs uit Colombia en India hebben we ook een aanbod in andere tv-dressoirs. Dit is een wisselende collectie met tv-dressoirs va teakhout uit Indonesië maar ook oud-chinese tv dressoirs en stalen tv dressoirs. Door onze vele connecties in de meubelbranche kunnen we veel tv-dressoirs aankomen. Heeft u dus een bepaalde wens, maar zit uw tv dressoir er niet tussen, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Samen kunnen we op zoek gaan naar jouw ideale tv dressoir.

tv dressoir oud chinees 002

Kortom; Hedi heeft een ruim aanbod in tv dressoirs, waarbij veel afkomstig is uit Colombia en India. Al deze tv dressoirs worden gemaakt van oud hout. Naast onze eigen import kunnen we ook veel andere tv-dressoirs aankomen en hebben we een wisselend aanbod aan verschillende tv-dressoirs. Het is zeker de moeite waard om ons te komen bezoeken in Heeswijk-Dinther (regio ’s-Hertogenbosch, Eindhoven) om ons hele aanbod zelf te komen bekijken.