De landelijke tafels van Hedi Meubelen zijn ook geschikt voor buiten onder een veranda of afdak. Hedi levert landelijke tafels op maat, die uw veranda een landelijk uiterlijk geven. Daarnaast levert Hedi ook tafels voor buiten, die geschikt zijn tegen ieder weer. Combineer een robuuste tafel met landelijke tuinstoelen en uw buitenset is compleet.

Daarnaast kunnen we ook op maat advies geven. Wenst u een landelijke teak tafel voor buiten, dan kan Hedi met u opzoek gaan naar de perfecte tuintafel. Hedi werkt met een selectie aan leveranciers die prachtige teakhouten tuinsets kunnen leveren. Ook leveren we complete terras sets. Mooie ronde tafels voor buiten of onder een afdak, aangevuld met terrasstoelen.

Hedi gebruikt voor de tuinmeubelen enkel hard hout. Dit heeft vele voordelen. Hardhout zorgt ervoor dat uw tuintafel lang mee gaat. Het is heel duurzaam en kwalitatief sterk. Daarnaast biedt Hedi de mogelijkheid om voor een metalen onderstel te kiezen. Tegen het roesten van metalen poten is er de mogelijkheid om de poten te poedercoaten. Zo gaat uw tuintafel extra lang mee, en behoudt het de natuurlijke uitstraling.

Iedere tuintafel is uniek. Het teakhout is afkomstig uit Indonesië en is allemaal hard gerecycled hout. Kans op werking van het hout is klein: de tuintafels zijn zo gemaakt dat het hout licht kan werken door openingen tussen de planken te laten. Hierdoor gaan de tuintafels lang mee. De tafels zullen door regenval een lichtgrijze kleur krijgen. Dit is een natuurlijk proces en hierdoor krijgt de tuintafel eigen karaktereigenschappen, wat iedere tafel uniek maakt.

Wilt u meer informatie over tuinmeubelen bij Hedi Meubelen, mail gerust voor persoonlijk advies naar info@hedimeubelen.nl of breng een bezoek aan onze showroom in Heeswijk-Dinther (onder de rook van Eindhoven/’s-Hertogenbosch). Samen gaan we op zoek naar de perfecte tuinset voor buiten.