Een echte trend op het gebied van landelijke eettafels, zijn ronde tafels. Een ronde houten eettafel is naast praktisch ook heel gezellig. Een ronde eettafel kan in beperkte ruimte toch een oplossing bieden zodat er zes stoelen om een tafel geplaatst kunnen worden, daarnaast zit er nooit iemand zonder tafelpartner tegenover hem of haar.

Vaak wordt er bij een ronde tafel gekozen voor een mooi houtenblad, dit kan van robuust hout of een mooi houten tafelblad met gladde afwerking. Dit wordt dan gecombineerd met een spinpoot, de spinpoot kan gemaakt worden van hout, zodat het matched met het tafelblad, of de spinpoot wordt gemaakt van metaal, zodat er een mooi contrast ontstaat tussen tafelblad en poot.

Een ronde tafel creëert een prachtige landelijke sfeer. Maak uw landelijke eetkamer compleet met landelijke eetkamerstoelen. Hedi Meubelen levert persoonlijk advies en maakt alles op maat.

Het hout wat wordt gebruikt is gerecycled hard hout uit Colombia. Hiervoor worden 8 verschillende soorten hout voor gebruikt. Het hout is 60 tot 80 jaar oud en wordt gewonnen nadat huizen worden vervangen of gerenoveerd. Van het houten worden naast ronde tafels ook, kasten en dressoirs gemaakt.

De ronde tafels zijn standaard 5 cm dik, maar we kunnen ook andere diktes leveren. Wij werken met massief houten bladen. Gangbare maten in ons assortiment zijn 130 doorsnee, 140 doorsnee en 150 doorsnee. Ook hierin kunnen afwijken en maatwerk leveren. Het is ook mogelijk om de ronde tafels te leveren met een speels motief, voorbeelden hiervan kunt u vinden in onze collectie pagina; www.hedimeubelen.nl/collectie

Kortom, voor uw complete landelijke eethoek met een ronde eettafel een eetkamerstoelen, kunt u terecht bij Hedi meubelen. Iedere maat is leverbaar en we kunnen leveren met gladde of met robuuste afwerking. We helpen u graag verder en willen u met plezier adviseren met uw inrichting.