Milieu bewust wonen

Heb je de wens om bewuster om te gaan met je aankopen, waarbij je rekening houdt met het milieu? wil je ook je ecologische afdruk verminderen? Dan ben je bij Hedi Meubelen op het juist adres.

Gerecyclede materialen

Hedi meubelen staat bekend om gerecyclede materialen en duurzame keuzes. Niet alleen vinden we het gaaf als meubels een rijk verleden hebben, ook willen we de juiste keuzes maken om milieu bewust te kunnen wonen. Gerecyclede materialen wil zeggen dat iedere plank al een vorig leven heeft gehad en in jouw interieur een tweede leven zal krijgen. Denk hierbij aan planken die uit oude huizen, theaters, hotels, stations of overheidsgebouwen komen. De planken worden helemaal opgeknapt en vervolgens verwerkt in een meubel. Dit is niet alleen een fijn idee maar maakt ook dat je direct milieu bewust woont.

Ieder meubel uniek

Dat de planken al een vorig leven gehad hebben zorgen er ook voor dat je meubel een eigen karakter krijgt en van een stoere uitstraling voorzien is. De planken hebben allemaal hun eigen verhaal een schram, litteken of noest getuigen hiervan. Wij kiezen ervoor deze te omarmen in de plaats van te willen verwijderen. Het zorgt voor die unieke uitstraling die we bij ieder meubel garanderen.

Wij denken graag met u mee

Geef je aan bij het uitzoeken van een meubel dat het wel een beetje minder mag en vindt je ‘de schrammen’ een beetje too much, dan denken we graag mee. De tafelbladen staan klaar om uitgekozen te worden en zo kunnen we naar ieders wens een meubel leveren. Jij kiest je blad en wij maken deze naar je wens. Zo kies je zelf hoe grof, spannend en praktisch het mag worden. Op maat laten maken, geen probleem! In onze eigen werkplaats vermaken we het meubel waar nodig.

 

Waar wij zelf op toezien

Dat duurzaam hoog in het vaandel staat mogen duidelijk zijn. Wij zijn simpelweg tegen het kappen van bomen als er zo veel hout ‘over’ is. Kan jij je hier ook in vinden dan garanderen wij dat je met een meubel van Hedi een duurzame keus maakt. Om dit te kunnen waarborgen gaat ons inkoop team met regelmaat zelf op pad. Naast dat dit super leuk is om te doen, zien we ook toe op dat wat voor ons belangrijk is: Milieu bewust, duurzaamheid, kwaliteit en arbeidsomstandigheden. Door zelf de fabrieken (waar dan ook) te bezoeken blijven de lijntjes kort en zo weten we zeker dat milieu bewust wonen met Hedi meubelen mogelijk is.

 

Bezoek onze winkel

Wil je meer informatie over milieu bewust wonen en de meubels in het echt bekijken bezoek dan onze winkel in Heeswijk-Dinther. Hier hebben we in een showroom van maar liefst 5000 m2. Onze ruime collectie gepresenteerd. Door de winkel zelf te bezoeken ervaar je het milieu bewust wonen nog meer en kun je zelf zien hoe de meubels allemaal hun eigen verhaal hebben. Wij vertellen ze graag…