Interieuradvies aan huis

Bij Hedi Meubelen zijn we ons steeds meer gaan specialiseren in het geven van interieuradvies aan huis. We luisteren graag naar de wensen van de klant en gaan dan samen kijken hoe we de wensen kunnen omzetten in het perfecte interieur. Wij hebben een groot aanbod aan meubelen in verschillende stijlen en we zijn gespecialiseerd in maatwerk. Hierdoor kunnen we iedereen helpen met het vinden van de perfecte wooninrichting.

Interieuradvies

Hedi Meubelen is flexibel en we kunnen op verschillende manieren te werk gaan, maar vaak houden we bepaalde stappen aan om tot het gewenste eindresultaat te komen.

  • Stap 1: Doe je huiswerk

Probeer al het een en ander voor te bereiden zodat we efficiënt te werk kunnen gaan. Het werkt super fijn als we een grondplannetje erbij kunnen gebruiken, of als de afmetingen van de gewenste meubelen al bepaald zijn. Ook is het prettig om alvast een idee te hebben van welke kleuren je zou willen in huis, wat voor materialen je wilt gebruiken, welke stijl je wilt hanteren. Hier kun je ons vrijblijvend advies voor vragen. We vinden het een eer om je hierbij te helpen, door onze ruime ervaring kunnen we goed jouw wensen vertalen in de perfecte inrichting.

  • Stap 2: een bezoek aan onze showroom

Maak een afspraak of breng spontaan een bezoek aan onze showroom. Loop rustig een keer door onze ruime showroom en neem foto’s van de dingen die je mooi vind. Onze verkopers kunnen je alle mogelijkheden vertellen en samen kunnen we rustig de tijd nemen om stap voor stap alles door te lopen. Goed om te weten: Ieder meubel heeft mogelijkheden, de houten meubels kunnen op maat gemaakt worden en de zitmeubelen kunnen in verschillende stoffen en in verschillende kleuren. Laat ons zien welke meubels je mooi vind en wat de globale ideeën zijn.

  • Stap 3: Bezoek aan huis

Voor het geven van interieuradvies brengen we graag een bezoekje bij u thuis. We weten inmiddels de wensen en we kunnen nu gericht te werk gaan. We nemen wat kleurstalen mee en we nemen ook wat meubeltjes mee, bijvoorbeeld een stoeltje of een bankje om te kijken hoe het staat in jullie huis. Ook kunnen we wat houtstalen meenemen en kunnen we tekeningen van meubeltjes gaan maken. We verzamelen alle informatie die nodig is om het complete woonadvies te kunnen opstellen.

  • Stap 4: offerte

We gaan alles uittekenen en berekenen de prijzen van de meubels, hierna volgt een offerte. Je krijgt een overzicht van de meubels met de kosten. Als dit akkoord is kunnen wij de meubels in bestelling gaan zetten en is het rustig wachten.

  • Stap 5: Levering

Als de order compleet is plannen we een datum in en leveren we alles thuis. Levering is in dit geval altijd gratigs. We zijn zeer flexibel wat betreft leveren. We zetten alles netjes op de plekken en je krijgt de nodige beschermingsmiddelen cadeau. We gaan pas naar huis als alles compleet is en op de plek staat en als de klant 100% tevreden is.

Interieuradvies

Wil je ook door ons geholpen worden met het zoeken van jouw perfecte interieur. Aarzel niet ons te contacteren! Mail of bel ons of bezoek onze showroom in Heeswijk-Dinther. Door onze grote ervaring met inrichten van keukens, woonkamers en andere leefruimtes weten we precies wat je nodig hebt in welke gevallen. Verschillende mensen, verschillende woningen, verschillende wensen, aan ons om jou te helpen aan de perfecte meubels.

Op onze Instagrampagina is volop inspiratie te krijgen van ingerichte woonruimte. bekijk het hier.