[minti_image img="6487"]

Trendy Industriële Meubelen

Ben je op zoek naar een industriële woonstijl, dan ben je bij Hedi Meubelen op het juiste adres. In dit stuk, leggen we uit hoe je een industriële sfeer kan creeëren.

Industrieel interieur

 

Een trend waar interieur liefhebbend Nederland niet omheen kan is die van Industrieel wonen! Wij omschrijven dit stijltje als stoer, eigentijds, spannend en gezellig. Een industrieel interieur past perfect in een gezinsleven en bij de mensen die graag met de tijd mee gaan.

Maar hoe pas je dat stijltje toe zonder je huis om te bouwen tot een oude fabriekshal?

 

  1. Kies voor een Industriele eettafel!

De eettafel is wat ons betreft de centrale punt in huis! De eettafel is bij uitstek de plek waar een goed gesprek gevoerd wordt, waar mensen hun maaltijd nuttigen, waar mensen lachen, huilen, genieten en leven! De tafel is de plek van samen komen en de dag doornemen. De tafel is dus een belangrijk onderdeel in het dagelijks leven.

Wij vinden het dan ook belangrijk dat de tafel het meubel in huis is waar je gelukkig van mag worden. Een Industriële eettafel van Hedi meubelen is gemaakt van duurzaam hardhout en stoere poten naar je eigen wens.

De planken die we gebruiken in de tafel hebben allemaal een eigen verleden en zijn dus 100% gerecycled. Daarbij hebben we een ruime voorraad industriële poten zodat de tafel helemaal bij je eigen wensen past. Een tafel op maat zagen of bijzondere twist geven is voor ons een leuke klus. Niets is ons te gek en de creatievelingen van Hedi meubelen denken graag mee.

industriële eettafel

  1. Kies voor Industriële accessoires

Met kleine details en een mooie twist is het al mogelijk je huis een Industriële look te geven. Zet een paar toffe kruiken uit India in huis, een stoere lamp of stalen details en je huis krijgt direct die stoere twist.

  1. Geen prulletjes

Een Industrieel interieur is stoer, groots en sober. Dat laatste klinkt misschien als saai, maar alles behalve dat. Houdt het clean en je interieur zal direct een stoere uitstraling krijgen. Je Industriële eettafel is al een eye catcher opzig waardoor een dienblad met kaarsjes en potjes af kan leiden van grotere geheel. Een stoere kandelaar of flinke bos bloemen zal je industriële eettafel veel meer recht doen.

  1. Een carpet op een stoere vloer

De uitdaging van een industrieel interieur is warmte naar binnen halen. Kijk uit bij deze type van inrichting dat de gezelligheid niet ontbreekt. Je kunt je stoere inrichting extra warmte geven door een gezellig carpet en mooie kussens in de bank. Dit zorgt voor een warm geheel en dat het Industriële ook gezellig blijft.

  1. Een behangetje of andere wand decoratie

De wand bekleden met een spannend behang, hout of leer zorgt direct voor een extra rijke uitstraling in huis. Je kunt kiezen voor een stoer, industrieel behang zodat je op die manier het stijltje direct naar binnen haalt. Bekleed je de wand achter een industriële eettafel met een bijpassende wand en je huis is meteen helemaal van deze tijd!

 

Nieuw binnen: de Match-collectie

Nieuw bij Hedi Meubelen is de Match-collectie. De meubels uit deze collectie worden voornamelijk geproduceerd met mooie authentieke materialen als staal en (oud) hout. Deze uitgebreide collectie bestaat uit onder andere boekenrekken, tv-dressoirs, hoge dressoirs, salontafels, lockerkasten, nachtkastjes en glaskasten.
De Match-collectie typeert zich door zijn trendy en stoere uitstraling en is helemaal van deze tijd. Kom zeker eens kijken naar de dressoirs, die in vele kleuren beschikbaar zijn. Daarnaast hebben we leuke salontafelsetjes (in verschillende formaten), boekenrekken die ook zeer geschikt zijn voor decoratieve doeleinden en volledig metalen lockers, die ook perfect dienstdoen als opbergkast. Alle meubels zijn afkomstig uit India, en zijn naar eigen idee ontworpen. Alles uit deze collectie is direct uit voorraad leverbaar, en in onze winkel in Heeswijk-Dinther (op een paar minuutjes rijden van Veghel) voorzien we jullie indien gewenst graag van een kop koffie en (geheel vrijblijvend) advies. Uiteraard zijn we ook telefonisch of per e-mail bereikbaar.

Trendy én goedkoop

Behalve stoer en trendy zijn de meubels ook zeer scherp geprijsd. Daarmee wil Hedi Meubelen ook een oplossing bieden aan onder meer starters op de huizenmarkt, die met een kleiner budget hun nieuwe woning toch mooi in willen richten. Wij bieden altijd de laagste prijzen omdat we de meubels zelf rechtstreeks importeren.
Staal wordt steeds populairder in de meubelbranche, bij Hedi houden we van oud hout. Hier is een combinatie in gezocht en zo is de Match-collectie tot stand gekomen. Metaal en hout worden op speelse wijze gecombineerd, en we kunnen gerust zeggen dat we trots zijn op deze industriële collectie. Graag nodigen we je uit om de Match-collectie te komen bekijken in onze grote showroom in Heeswijk-Dinther (nabij Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch). We hebben naast onze grote collectie industriële meubels ook een uitgebreide collectie landelijke (zit)meubels.

[minti_button link="https://hedimeubelen.nl/product-categorie/" color="custom" custom_color="#00baca" size="medium"]Bekijk onze Industriële meubels[/minti_button]
[minti_image img="141" lightbox="2" url="https://hedimeubelen.nl/wooninspiratie/projecten/"]
[minti_image img="144" lightbox="2" url="https://hedimeubelen.nl/over-hedi/eerlijk-vakmanschap/"]
[minti_image img="145" lightbox="2" url="https://hedimeubelen.nl/sale/"]
[minti_image img="146" lightbox="2" url="https://hedimeubelen.nl/tafels-op-maat/"]